Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:19 01 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Modificări în firma fondată de un angajat al Consiliului Județean Constanța

ro

29 Aug, 2022 15:43 889 Marime text
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu l-a numit prin dispoziție în luna iulie a.c., pe Adrian Doru Sponte în funcția publică de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Control.
 
Sponte a fost consilier județean PDL în mandatul 2012-2016.

Acesta figura și în echipa de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea.

Anul acesta, Adrian Sponte și-a înmatriculat societatea Das Smart Mobility SRL, cu sediul social este în localitatea Năvodari, oraşul Năvodari, Strada Frunzelor nr. 19, iar domeniul principal de activitate este reprezentant de grupa CAEN: 451 - Comerţ cu autovehicule, cu activitate principală: 4511 - Comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone).
 
Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Fondator și administrator este Sponte Adrian-Doru.
Printr-o decizie, asociatul unic Adrian Doru Sponte a decis să renunțe la calitatea de administrator în care l-a numit pe fratele său, George pe o perioadă de 50 ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 3585 din data de 24.08.2022.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Un fost consilier județean PDL, promovat în cadrul Serviciului Control al Consiliului Județean Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii