Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul director de la Drumuri Naționale Constanța, PSD-istul Florin Vizan, decizie importantă într-una dintre firmele deținute (DOCUMENTE)

ro

17 Jun, 2022 00:00 4394 Marime text
  • Florin Vizan a fost numit luna trecută la conducerea Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța
  • Vizan a mai activat și în conducerea Petromin, CNAPMC dar și la Oil Terminal pe vremea când făcea politică în Partidul Democrat Liberal (PDL)
  • Acesta are mai multe afaceri potrivit declarației de interese depusă în 2020, atunci când a candidat din partea PSD Constanța la alegerile locale pentru un mandat de consilier județean
  • Recent, în calitate de asociat unic al Eco Concept Expert SRL, Florin Vizan s-a retras din funcția de administrator în care l-a numit pe fiul său, Cezar-Andrei


Florin Vizan a fost numit luna trecută la conducerea Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța în baza hotărării nr.10/16.05.2022 a Consiliului de Administraţie al CNAIR şi a împuternicirii dată de directorul general al CNAIR SA, Cristian Pistol. 


Vizan a mai activat și în conducerea Petromin, CNAPMC dar și la Oil Terminal pe vremea când făcea politică în Partidul Democrat Liberal (PDL).
 
Joburile de la stat nu l-au împiedicat însă să activeze și în zona privată.
 
Florin Vizan are mai multe afaceri potrivit declarației de interese depusă în 2020, atunci când a candidat din partea PSD Constanța la alegerile locale pentru un mandat de consilier județean, vezi secțiunea „documente”.
 
Pe scurt, acesta deține are acțiuni în mai multe firme, cum ar fi : Eco Concept Expert SRL, Zeus Construct SRL, Nova Premium Gaz SRL, Lotus Camping SRL, Nova Management SRL, Zeus Service SRL.
 
Potrivit declarației de avere, vezi secțiunea „documente” depuse cu acea ocazie, a menționat cinci terenuri, dintre care zece hectare în Corbu și aproape un hectar în Constanța.

De asemenea tot în 2020 a declarat că deține zece imobile, dintre care șapte spații comerciale în București și Mamaia.

Vizan mai nota în declarația de avere că și-a împrumutat propriile firme cu aproape trei milioane de lei și că făcuse donații de peste un milion de lei.
Toate acestea din veniturile încasate. Adică  un salariu de director de numai 25.267 lei și venituri din chirii de 127.000 lei plus leafa soției sale, cadru didactic în valoare de puțin peste 58.000 lei.

Recent, în calitate de asociat unic al Eco Concept Expert SRL, Florin Vizan a decis s-a retras din funcția de administrator în care l-a numit pe fiul său, Cezar-Andrei, pe o perioadă de 50 de ani.
 
Modificarea era absolut necesară, deoarece noua funcție în care a fost numit cu sprijinul PSD, cea de director al Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța nu-i permite să administreze societăți comerciale.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2459 din data de 10.06.2022.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Citește și:

Un nou director regional numit la conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța .

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii