Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul AFIR, liberalul Dorin Opreanu în cărți pentru postul de administrator public al județului Constanța

ro

10 Oct, 2020 00:00 6089 Marime text
  • Opreanu ar putea fi viitorul administrator public al județului Constanța, post deținut în mandatul 2016- 2020 de Mirela Florența Matichescu
  • Opreanu este director general adjunct la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale
  • Este absolvent al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București și a facultății de Administrarea afacerilor în comerț, turism şi managementul calității


Fost membru PDL, în trecere prin ALDE și ulterior liberal, Dorin Opreanu ar putea fi viitorul administrator public al județului Constanța, post deținut în mandatul 2016- 2020 de Mirela Florența Matichescu.

Opreanu este director general adjunct la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), dar a deținut și postul de director.
Opreanu este absolvent al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București și a facultății de Administrarea afacerilor în comerț, turism şi managementul calității la Universitatea Creștină "Dimitrie Cantemir" Constanța.

Rămâne de văzut dacă PNL îl va susține până la capăt și dacă va obține și votul viitorului Consiliu Județean Constanța pentru a ocupa acest post.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii