Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe hoteluri din Eforie Nord au fost controlate de comisarii CJPC Constanța. Condiții greu de imaginat găsite în unitățile de cazare și în restaurante (galerie foto + video)

ro

11 Jul, 2017 17:10 4897 Marime text
Comisarii OPC Constanța au efectuat astăzi un control la SC THR Marea Neagră, hotelurile Diana, Minerva și Venus din Eforie Nord. La Hotel Venus este verificat și restaurantul. 

În urma verificărilor efectuate comisarii au găsit mai multe deficiențe. Mai exact pernele și saltelele din camerele de hotel sunt murdare. Probleme sunt și la instalațiile de iluminat din camerele de hotel, dar și în băile unităților de cazare. 

Toate cele trei hoteluri verificate sunt de două stele. Toate camerele verificate sunt cu probleme foarte grave, motiv pentru care a fost luată măsura opririi funcționării până la remedierea deficiențelor. 

Potrivit directorului CJPC Constanța, Horia Constantinescu, pentru cazarea într/o cameră din aceste unități de cazare turiștii achitau câte 100 de lei pe noapte. 

Supărat că a fost ”vizitat” de comisarii CJPC Constanța, directorul THR Marea Neagră, Dumitru Hagi și/a vărsat nervii pe șeful CJPC Constanța, Horia Constantinescu căruia i/a spus că în curând va fi schimbat din funcție. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii