Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Dezastru în Satul de Vacanță! Patru economici cu propunere de închidere definitivă

ro

07 Aug, 2023 12:33 1321 Marime text
Acțiunile de control desfășurate în Satul de Vacanță s-au finalizat. 

Au fost verificați 8 operatori economici, s-au aplicat 15 amenzi în valoare totala de 124 000 lei și 2 Avertismente. 

S-a dispus măsura de oprire temporară a prestarii serviciilor de alimentatie publică până la remedierea deficiențelor constate pentru 3 operatori economici, a transmis CJPC Constanța.  

S-au făcut propuneri pentru sancțiuni complementare de închidere definitivă pentru 4 operatori economici și închidere de la 6 la 12 luni pentru un operator economic.

Iată cei 4 agenți economici: SC Casa Vâlcea SRL, SC Casa Peama Catering SRL, SC Escobar Fish & Chips SRL, SC Rocsi Fast Food SRL. 


Despre SC Casa Vâlcea SRL

Potrivit platofrmei Termene.ro., consultată la data de 07 august 2023, firma îl are ca asociat unic și administrator pe Epure Gheorghe. Numele acestuia mai apare și în firmele Georgexpower SRL și Georgexpat SRL. 

Situația financiară pentru anul 2022 arată în felul următor: o cifră de afaceri de 418.565 lei, un profit de 257.416 lei la un număr de un angajat. 


Despre SC Escobar Fish & Chips SRL

Potrivit platofrmei Termene.ro.,consultată la data de 07 august 2023, firma îi are ca asociați pe Condorache Vasile și Marodin Leonard, care sunt și administratori. Numele lui Marodin Leonard mai apare și în firmele Sara Avantaj SRL și Silion Ram SRL. 

Despre SC Casa Peama Catering SRL

Asociați sunt Pintea Emanuel Alexandru (care este și administrator) și Junjan Adrian-Marian, potrivit platofrmei Termene.ro.,consultată la data de 07 august 2023. Numele lui mai apare și în firma Peasan Events SRL. 

O conferință de presă a fost organizată azi, 07 august, ca urmare a acuzațiilor aduse Horia Constantinescu, ca urmare a acuzațiilor aduse Horia Constantinescu. Printrei cei care au participat s-a numărat și Pintea. 

Citește și: 

Știri Constanța azi. Operatorii economici din Satul de Vacanță susțin o conferință de presă, ca urmare a acuzațiilor aduse Horia Constantinescu (FOTO)​


Despre SC Rocsi Fast Food SRL

Potrivit platofrmei Termene.ro.,consultată la data de 07 august 2023, firma îi are ca asociați și administratori pe Iancu Biatris și Mereuta Clara-Emilia. 

Situația financiară pentru anul 2022 arată în felul următor: o cifră de afaceri de 2.581.810  lei, un profit de 938.687 lei la un număr de 13 angajați



Citește și:  

Știri ConstanțaScandal de amploare în timpul unui control al comisarilor OPC în Satul de Vacanță! Mai mulți operatori economici, verificați (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii