Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control la Târgul organizat în exteriorul Pavilionului expozițional Constanța. Ce nereguli au constatat comisarii OPC (GALERIE FOTO)

ro

18 Dec, 2023 20:10 1190 Marime text
Sursa galeriei foto: CJPC ConstantaÎn data de 16.12.2023 comisarii CJPC Constanța au efectuat o acțiune de control în Târgul organizat în exteriorul Pavilionului expozițional.

Potrivit CJPC Constanța, au fost verificați patru producători particulari care comercializau carne, preparate din carne, produse lactate.

„S-a constatat că nu aveau documente de proveniență pentru toate produsele expuse la comercializare și vitrinele de expunere nu erau igienizate corespunzător. S-au aplicat 4 sancțiuni cu avertisment .S-au retras din circuitul consumului uman produse alimentare în valoare totala de 652 lei și s-au oprit temporar vitrinele frigorifice până la remedierea deficientelor“ - au mai precizat reprezentanții CJPC Constanța. 

Sursa citată mai menționează că s-a verificat și o unitate de alimentație publica care prezenta mici abateri de la prevederile legale drept pentru care s-a aplicat sancțiunea cu avertisment.

Citește și: 

Control al comisarilor OPC la Târgul organizat la Pavilionul expozițional Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii