Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța vor fi la datorie în acest final de săptămână. Evenimente anunțate la Constanța

ro

13 May, 2022 12:13 1371 Marime text

Gruparea Mobilă la datorie !, foto: facebook/ Jandarmeria Mobilă Constanţa
Și în acest sfârșit de săptămână jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța vor fi la datorie.


Astfel, în zilele de 14 și 15 mai, aproximativ 200 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la Sala Sporturilor din Constanța pe timpul desfășurării Turneului de handbal masculin „Final 4 - Fan Courier” - Cupei României, turneu la care vor participa echipele C.S. Minaur Baia Mare, H.C. Dobrogea Sud Constanța, C.S.A. Steaua București, C.S. Dinamo București.


Deasemenea, sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 16.30, jandarmii vor fi prezenți și la Ovidiu pentru asigurarea măsurilor de ordine pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele F.C.V. Farul Constanța și F.C. Argeș.


Totodată, 80 de jandarmi din cadrul grupării, împreună cu colegii de la I.J.J. Ialomița, vor asigura duminică, 15.05, măsuri de ordine pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre F.C. Unirea Slobozia și F.C. Petrolul Ploiești, care se va desfășura în municipul Slobozia.
 

Reamintim pe acestă cale suporterilor că FAIR-PLAY reprezintă o conduită onestă în orice situație și presupune acceptarea cu demnitate atât a înfrângerii, cât și a victoriei.


Menționăm că efective din cadrul Grupării Mobile, vor acționa în acest sfârșit de săptămână alături de I.P.J. Constanța pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe raza municipiului Constanța, stațiunilor Mamaia și Vama Veche.


Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !, transmit reprezentanții Jandarmeriei Mobile Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii