Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Utilnavorep se ocupă de întreținerea geamandurilor

ro

13 Oct, 2020 00:00 3077 Marime text
  • Conform SEAP, valoarea contractului este de 2.719.117,6 lei, ofertantul câștigător fiind Utilnavorep.
  • Pachetul întreg de acțiuni al Utilnavorep este deținut de o Listă de acționari persoane fizice ce cuprinde 87 de acționari.
 
În Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice a fost publicat anunțul de atribuire privind contractul pentru „Reparații accidentale la sistemul de semnalizare maritimă“, fiind vorba despre „servicii de întreținere a geamandurilor, pus la bătaie de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime.
 
Conform SEAP, valoarea contractului este de 2.719.117,6 lei, ofertantul câștigător fiind Utilnavorep.
 
Potrivit datelor oficiale afiașate pe licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl constituie achiziția serviciilor de reparații accidentale la sistemul de semnalizare a navigației (format din geamanduri și stâlpi de semnalizare) în porturile maritime Constanta (inclusiv Portul Tomis), Midia și Mangalia.
 

Obiectul contractului

 
Prin reparații accidentale, altele decât reparațiile planificate, se remediază avariile/defecțiunile care au apărut în urma unor accidente de natura celor cauzate de coliziuni cu navele, a condițiilor meteo externe, vandalism, etc., riscuri ce pot fi asigurate sau nu de către achizitor.
 
Include și situații neprevăzute, prin care o autoritate (căpitanii, societăți de pilotaj, etc.), pot solicita amplasarea pe o anumită poziție a unei geamanduri sau bicon, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a traficului portuar.
 
Se pot executa 20 tipuri de servicii de reparatii , descrise în caietul de sarcini (Lucrări de reparații electrice la geamanduri/stâlpi de semnalizare, Lucrări de reparații la suprastructura/flotor; Lucrări de reparații prin înlocuire geamandură integral, Montaj pe coordonatele de funcționare ale geamandurilor/bicoanelor, etc) defalcate funcție de locația și de construcția elementului ce compune sistemul de semnalizare maritimă la care se intervine pentru efectuarea reparației).
 
Contractul a fost atribuit în urma unei licitații deschise.
 

Ce spune Registrul Comerțului

 
Potrivit Registrului Comerțului, societatea Utilnavorep a fost înființată în 1992 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, la numărul 52.
 
Capitalul social subscris este de 5.000.000 de lei, integral vărsat.
 
Pachetul întreg de acțiuni este deținut de o Listă de acționari persoane fizice ce cuprinde 87 de acționari.
 
Președintele Consiliului de Administrație este Sorin Mitrea, care deține și funcția de administrator. Totodată, administratori și membri în CA mai sunt și Ionel Ștefan și Adela Diaconescu.
 
Auditorul societății este SC Audit SRL, reprezentată de Lelioara Valeria Gherman.
 
Firma se ocupă de „repararea și întreținerea navelor și bărcilor“.
 
În 2017, cu 221 de salariați, Utilnavorep a avut un profit net de 15.082.263 de lei și o cifră de afaceri netă de 57.998.966 de lei.
 
În 2018, numărul salariaților a fost 224, profitul net a fost 14.677.261de lei și o cifră de afaceri netă de 65.056.744 de lei.
 
În 2019, numărul slariaților a fost 211, profitul net a fost 17.437.488 de lei, iar cifra de afaceri netă s-a ridicat la 68.330.593 de lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire, astfel cum apare pe licitatiapublica.ro.
 
 
Citește și:
 
Gospodăria de apă din comuna Saraiu, modernizată. Contractul a revenit societăţii Utilnavorep SRL (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii