Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baza Logistică Navală Constanța a organizat două licitații. Despre ce a fost vorba (DOCUMENTE)

ro

25 Nov, 2023 16:28 1022 Marime text
  • Obiectul achiziției din prima licitație a fost furnizare gruie electrohidraulice pentru ambarcațiuni gonflabile tip RHIB 12 persoane, cu instalare la navele din Forțele Navale
  • În a doua licitație, Baza Logistică Navală Constanța a încheiat contractul cu Omniasig Vienna Insurance Group SA


Baza Logistică Navală Constanța a organizat două licitații, publicate în SEAP la data de 22 noiembrie 2023.


Prima licitație

Obiectul achiziției din prima licitație a fost furnizare gruie electrohidraulice pentru ambarcațiuni gonflabile tip RHIB 12 persoane, cu instalare la navele din Forțele Navale.


Valoarea contractului este 3.275.940 de lei, fără TVA.


Cele două loturi ale contractului sunt: Lot 1 – furnizare gruie electrohidraulice pentru ambarcațiuni gonflabile tip RHIB 12 persoane cu instalare la nave tip Corvetă; Lot 2 - furnizare gruie electrohidraulice pentru ambarcațiuni gonflabile tip RHIB 12 persoane cu instalare la nave tip Dragor Maritim


Firmele contractante sunt Tehnorex International și Utilnavorep Service.


Despre Tehnorex International

Conform termene.ro, Tehnorex International SA are sediul în Portul Constanța, a fost înființată în anul 1994 și obiectul de activitate este „repararea și întreținerea navelor și bărcilor”.


Acționarii societății sunt Tudor Antohi, Gabriel – Lucian Micu și Viorica Micu.


Administratorul Tehnorex International SA este Cristina Antohi.


Ea mai apare în firmele Sepcoteh SRL și Loial Consult SRL (radiată).


Tehnorex International SA a câștigat 27 de contracte publice.


Firma a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 10.431.513 lei, un profit egal cu 474.024 de lei și o medie de nouă salariați.


Despre Utilnavorep Service

Conform termene.ro, Utilnavorep Service SRL a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 7.907.620 de lei, un profit de 2.519.783 de lei și o medie de 11 angajați.

Utilnavorep SA este asociatul Utilnavorep Service SRL, iar administratorul este Dumitru Costea.

Sursa citată arată că societatea Utilnavorep SA mai este prezentă în Mamaia Luxury Construction SRL (radiată) și Dumitru Costea mai apare în Mecflex SRL, Comcos SRL (radiată) și Reparații Navale și Utilaje SA (radiată).

Utilnavorep Service SRL a câștigat 24 de contracte de achiziție publică. Printre contractanți se află ISU Dobrogea, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA sau CN APM Constanța.

Utilnavorep Service SRL este funcțională din 2020, are sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 52, Constanța și obiectul de activitate este „întreținerea și repararea autovehiculelor”.


A doua licitație

În a doua licitație, Baza Logistică Navală Constanța a încheiat contractul cu Omniasig Vienna Insurance Group SA.

Obiectul achiziției este „servicii de asigurare tip CASCO maritim și tip P&I maritim pentru nava M270”.

Costul achiziției este 140.058 de lei, fără TVA.

 

Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA


Potrivit termene.ro, Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată în anul 2001, are adresa în București, iar activitatea principală este „Alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)“.


Conform sursei citate, în Omniasig Vienna Insurance Group SA acționari sunt Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe (din Austria) – cu 99.54299%, Persoane fizice și juridice – cu 0,37% și Banca Comercială Română SA – cu 0.08535%.


Firma și-a adjudecat 743 de contracte de achiziție publică, din 2007 și până în prezent, mai arată sursa citată. Printre contractanți se află Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara, Inspectoratul de Poliție Județean Iași sau Inspectoratul General al Poliției Române.


Omniasig Vienna Insurance Group SA a raportat pentru anul 2022 o medie de 1.113 salariați și un profit egal cu 27.953.581 de lei.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații Constanța UM 02022 Constanța – Baza Logistică Navală cumpără servicii de asigurare (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii