Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Dobrogea, acord cadru de peste un milion de euro pentru repararea şi întreţinerea autospecialelor (DOCUMENT)

ro

16 Oct, 2023 17:00 1184 Marime text
 
 
 
  • BLC Autohouse Leader SRL se va ocupa de autospecialele marca VW, Dacia, Volvo, Iveco, MAN, Renault +3,5t, Renault Ambulante, Roman, Scania, Ford și BMW, Autoklass Center de autospecialele marca Mercedes Benz, iar Utilnavorep Service se va ocupa de serviciile de reparații și întreținere a autospecialelor marca Citroen.
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța a încheiat un acord cadru pentru servicii de reparare şi de întreţinere a autospecialelor din parcul inspectoratului - 13 loturi pentru o perioada de 24 luni.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, compania BLC Autohouse Leader SRL se va ocupa de autospecialele marca VW, Dacia, Volvo, Iveco, MAN, Renault +3,5t, Renault Ambulante, Roman, Scania, Ford și BMW, pentru suma de 4.244.971,32 de lei, Autoklass Center de autospecialele marca Mercedes Benz, pentru 1.732.383,71 de lei, iar Utilnavorep Service se va ocupa de serviciile de reparatii si intretinere a autospecialelor marca Citroen - 673.180,84 de lei.
 
Despre BLC Autohouse Leader SRL
 
Conform termene.ro, compania are sediul în Constanța, pe strada Crișanei nr.11, se ocupă cu „întreținerea și repararea autovehiculelor” și a fost fondată în anul 2011.
 
BLC Autohouse Leader SRL are un punct de lucru temporar pe strada I.C. Brătianu nr. 45, Constanța.
 
Asociatul firmei este Mariana Bulac, deținând calitatea de asociat unic și având o contribuție de 4.500 de lei.
 
Mariana Bulac este și administratorul firmei.
 
Ea figurează și în compania Almapart SRL.
 
Potrivit termene.ro, BLC Autohouse Leader SRL are încheiate contracte publice cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral etc.
 
Conform sursei citate, în anul 2022 BLC Autohouse Leader SRL a avut o cifră de afaceri egală cu 7.119.517 lei, un profit egal cu 778.195 de lei și o medie de 22 de salariați.
 
Utilnavorep Service SRL
 
Utilnavorep Service SRL se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor, iar pentru anul 2022 a declarat un profit net de 2.519.783 de lei.
 
Utilnavorep Service SRL este controlată de Utilnavorep SA, cu sediul în Constanța, asociat unic, și administrată de Costea Dumitru.
 
Conform sursei, compania Utilnavorep Service SRL a încheiat mai multe contracte de achiziții publice, printre autoritățile contractante numărându-se Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța și Unitatea Militară 02146 Mangalia.
 
La rândul său, Utilnavorep SA, asociat unic al Utilnavorep Service SRL, se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor, are încheiate mai multe contracte publice, iar pentru anul 2022 a declarat un profit net de 5.363.414 de lei.
 
Utilnavorep SA este controlată de o Listă de Acționari Persone Fizice și administrată de Diaconescu Adela, Mitrea Sorin și de Ștefan Ionel, iar ca auditor apare Audit SRL.
 
Sorin Mitrea mai apare în Apartamente Estival SRL și în Esplanada Eforie SRL.
 
Despre Autoklass Center
 
Autoklass Center se ocupă de comerțul cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone), are sediul pe Splaiul Unirii, București, Sector 4, și este controlată de asociații Romstal Investment SRL, cu 44.859 %, Perini Lang Holding SRL, cu 29.963 %, SC Framan SRL Brescia, cu 20.363 %, Henter Gavril Ovidiu, cu 4.58 %, Schunn Thomas Jurgen, cu 0.164 % și Grecu Roberto Daniel, cu 0.071 %.
 
Administratori Autoklass Center sunt Grecu Roberto Daniel și Paraschiv Corneliu Florin.
 
Grecu Roberto Daniel apare în Axis Classic Auto SRL.  
 
Henter Gavril Ovidiu apare în Romstal Mures SRL, City Garden Distribution SRL, Dezim Development SRL, Romstal Investment SRL și în Romstal Imex SRL, iar Schunn Thomas Jurgen în Schunn International SRL, Schunn International Insurance - agent de asigurare SRL și în Auto Schunn SRL.
 
Romstal Investment SRL în Central Service Instal SRL, City Garden Distribution SRL, Dezim Development SRL, I.O.S. Software Solutions SRL, Land & Buildings Real Estate SRL, Belform Prod SRL, Valrom Industrie SRL
 
Perini Lang Holding SRL apare în Romstal Mures SRL, Dezim Development SRL, Romstal Investment SRL, Axis Classic Auto SRL, Sostenia SRL, Sostenia Nature SRL, Soline Distribution SRL, Finlang Capital SRL, Awe Air Water Earth SRL, I.O.S. Software Solutions SRL și în Romstal Imex SRL.
 
Asta în timp ce Paraschiv Corneliu Florin apare în Axis Classic Auto SRL, Global Balans SRL și în Ochia Expert Contabil SRL.
 
Pentru anul 2022, Autoklass Center – cu aproximativ 450 de angajați - firma a raportat o cifră de afaceri netă de 1.150.720.103 de lei și un profit net de 50.429.232 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Grup Servicii Petroliere Logistic SRL și-a mutat sediului social din Portul Midia, Năvodari, în Voluntari, Ilfov
 
Cine sunt noii membri din Consiliul de Supraveghere al Damen Shipyards Mangalia SA!
 
Schimbări importante în Energo Windprod SRL, firmă controlată de Emanuel Muntmark, supranumit „regele eolienelor“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii