Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gospodăria de apă din comuna Saraiu, modernizată. Contractul a revenit societăţii Utilnavorep SRL (document)

ro

27 May, 2019 00:00 2728 Marime text

Primăria Saraiu a semnat cu firma Utilnavorep SRL, care şi-a adjudecat contractul „Execuţia lucrărilor de construcţii de modernizare şi completare a gospodăriei de apă din comuna Saraiu“. Contractul, în valoare de 1.427.415,57 de lei, a revenit societăţii Utilnavorep SRL.
 
În vederea conformării cu acquis-ul comunitar privind alimentarea cu apă potabilă a populaţiei, se impune ca necesitate reducerea concentraţiei de nitraţi şi cloruri din apă furnizată şi aducerea acesteia în limitele impuse de Legea nr. 458/2002, republicată în 2017; creşterea siguranţei în exploatare a sistemului de alimentare cu apă.
 
În cadrul contractului, se vor realiza următoarele lucrări: staţie de tratare apă, reabilitarea rezervorului de înmagazinare 2 x 240 m3, reabilitarea conductei de aducţiune, reţea de distribuţie, reabilitarea instalaţiei hidraulice la puţul forat F1. Staţia de tratare este formată din: instalaţie automată de filtrare cu multimedia; instalaţie automată de filtrare cu cărbune activ; filtrarea sedimentelor; instalaţie de dozare bisulfit; filtrarea sedimentelor, instalaţie de dozare antiscalant; sistem de osmoză inversă; instalaţie de clorinare; grup de pompare pentru spălare filtre; tablou general electric de forţă, comandă, control şi automatizare.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu rol de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Irimia Dorinela - primar, Şerban Ştefania Ionelia - viceprimar, Dragu Ileana Crina- secretar, Eftinca Valentina - responsabil viză CFP, Scupra Dumitru - inspector Achiziţii publice, Dănăilă Rodica - contabil, Birca Alexandru Gabriel - arhitect-şef, Badea Lenuţa - referent, Oprea Elena Petrica - referent, Oprea Graţiela - furnizor de servicii auxiliare achiziţiei, dar şi consilierii locali: Iancu Emilia, Baciu Mihai, Cojanu Mihai, Iordan Gheorghe, Mocanu Pavel, Pătrulescu Aurel, Tudorache Elena.
 

Utilnavorep SA, în datele Registrului Comerţului

 
Firma înfiinţată în anul 1992 are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 5.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000.000 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 2,5 lei. Utilnavorep SA este controlată de Listă Acţionari Persoane Fizice, 87 de acţionari. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor, sunt: Ciubotaru Rodica, Diaconescu Adela, Mitrea Sorin - preşedinte consiliu de administraţie. Cenzor este societatea Audit SRL, reprezentată prin Gherman Lelioara-Valeria.
 
În anul fiscal 2015, compania cu 232 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 74.036.950 de lei şi profit de 20.550.664 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma a avut 208 salariaţi, o cifră de afaceri de 35.840.978 de lei şi 4.074.839 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 221 de salariaţi, cifră de afaceri de 57.998.966 de lei şi un profit de 17.772.836 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii