Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Dobrogea a semnat contracte cu cele mai cunoscute firme din Constanța, pentru întreținerea autospecialelor! Care este valoarea (DOCUMENTE)

ro

31 Jul, 2023 18:00 1270 Marime text
 
 
  • De autospecialele Volkswagen din parcu ISU Dorbogea se va ocupa firma Cardinal Motors Constanța, ce va încasa 97.478,99 de lei, în timp compania Utilnavorep Service va furniza servicii de reparare și de întreținere a autospecialelor marca Citroen, pentru suma de 42.016,81 lei. 
  • Mai departe, Autoklass Center va încasa 84.033,61 de lei pentru asigurarea serviciilor de reparare și de întretinere a autospecialelor Mercedes Benz din parcul ISU Dobrogea. 
  • Asta în timp ce BLC Autohouse Leader SRL va încasa 42.016,81 de lei pentru întretinerea autospecialelor Dacia, 84.033,61 de lei pentru autospecialele marca MAN, 105.042,02 de lei pentru autospecialele marca Renault +3,5 t și tot 42.016,81 de lei pentru autospecialele Ford.
 
Inspectoratul pentru Situatii de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța a semnat contracte subsecvente pentru servicii de reparare și de întreținere a autospecialelor din parcul inspectoratului.

Cardinal Motors Constanța, Autoklass Center, Utilnavorep Service și BLC Autohouse Leader SRL
 
Astfel, potrivit licitatiapublica.ro, de autospecialele Volkswagen se va ocupa firma Cardinal Motors Constanța, ce va încasa 97.478,99 de lei, în timp compania Utilnavorep Service va furniza servicii de reparare și de întreținere a autospecialelor marca Citroen, pentru suma de 42.016,81 lei.

Autoklass Center va încasa 84.033,61 de lei pentru asigurarea serviciilor de reparare și de întretinere a autospecialelor Mercedes Benz din parcul ISU Dobrogea.
 
BLC Autohouse Leader SRL va încasa 42.016,81 de lei pentru întretinerea autospecialelor Dacia, 84.033,61 de lei pentru autospecialele marca MAN, 105.042,02 de lei pentru autospecialele marca Renault +3,5 t și tot 42.016,81 de lei pentru autospecialele Ford.
 
Despre companiile câștigătoare
 
Potrivit Termene.ro, Cardinal Motors Constanța SRL a fost înființată în 2015, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 79, iar obiectul de activitate este reprezentat de întreținerea și repararea autovehiculelor.
 
Asociaţi persoane fizice apar următorii: Caragheorghe Dumitru, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, Ciontea Nicolae-Cătălin, cu 13%, Alexandru Şerban, cu 13%, Bârsan Liviu-Corneliu, cu 0,5%, Bătărigă Marius-Adrian, cu 19%, Herenciuc Marian, cu 5,5%, Culea Mihai, cu 5,5%, Neculae-Zgumă Camelia, cu 1%, Bălţăţeanu Nicolae, cu 6,5% și Carataş Ionuţ, cu 16%
                
Ca administratori apar Carataş Ionuţ, Neculae-Zgumă Camelia și Bălţăţeanu Nicolae.
 
Baltateanu Nicolae mai apare în Candoo Marketing SRL, din Bucuresti, Batariga Marius-Adrian în Electronix Com SRL, Caratas Ionut în Mixt Rent SRL.    
 
Cardinal Motors Constanța are magazin de prezentare și desfacere pe bulevardul Ferdinand nr. 79, iar pe bulevardul Tomis nr. 478 sunt amplasate service-ul și showroom auto.
 
Compania Cardinal Motors Constanta SRL a încheiat peste 100 contracte de achiziții publice, iar printre instituțiile publice care au încheiat contracte cu firma se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Curtea de Apel Constanța, DIICOT, Direcția de Sănătate Publică Tulcea, dar și altele.
 
Pentru anul 2022, cu 50 de angajați, compania a declarat o cifră de afaceri netă de  25.055.557 de lei și un profit net de 238.711 de lei.
 
Utilnavorep Service SRL
 
Utilnavorep Service SRL se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor, iar pentru anul 2022 a declarat un profit net de 2.519.783 de lei.
 
Utilnavorep Service SRL este controlată de Utilnavorep SA, cu sediul în Constanța, asociat unic, și administrată de Costea Dumitru.
 
Conform sursei, compania Utilnavorep Service SRL a încheiat mai multe contracte de achiziții publice, printre autoritățile contractante numărându-se Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța și Unitatea Militară 02146 Mangalia.
 
La rândul său, Utilnavorep SA, asociat unic al Utilnavorep Service SRL, se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor, are încheiate mai multe contracte publice, iar pentru anul 2022 a declarat un profit net de 5.363.414 de lei.
 
Utilnavorep SA este controlată de o Listă de Acționari Persone Fizice și administrată de Diaconescu Adela, Mitrea Sorin și de Ștefan Ionel, iar ca auditor apare Audit SRL.
 
Sorin Mitrea mai apare în Apartamente Estival SRL și în Esplanada Eforie SRL.
 
Despre BLC Autohouse Leader SRL
 
Conform termene.ro, compania are sediul în Constanța, pe strada Crișanei nr.11, se ocupă cu „întreținerea și repararea autovehiculelor” și a fost fondată în anul 2011.
 
BLC Autohouse Leader SRL are un punct de lucru temporar pe strada I.C. Brătianu nr. 45, Constanța.
 
Asociatul firmei este Mariana Bulac, deținând calitatea de asociat unic și având o contribuție de 4.500 de lei.
 
Mariana Bulac este și administratorul firmei.
 
Ea figurează și în compania Almapart SRL.
 
Potrivit termene.ro, BLC Autohouse Leader SRL are încheiate contracte publice cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral etc.
 
Conform sursei citate, în anul 2022 BLC Autohouse Leader SRL a avut o cifră de afaceri egală cu 7.119.517 lei, un profit egal cu 778.195 de lei și o medie de 22 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații Constanța
Centrul de Scafandri cumpără cu 2,5 milioane de euro platformă plutitoare pentru scafandri (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii