Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CN AMP SA a atribuit contractul de întreținere, reparații și furnizare piese de schimb la sistemul de semnalizare maritimă (DOCUMENT)

ro

23 Jan, 2024 10:26 725 Marime text

 
  • Ofertante câștigătoare sunt firmele Utilnavorep Service SRL și Utilnavorep SA, contractul 2300 / 15 ianuarie 2024 având valoarea de aproape șase milioane de lei.
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Întreținere, reparații și furnizare piese de schimb la sistemul de semnalizare maritimă“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.

Ofertante câștigătoare sunt firmele Utilnavorep Service SRL și Utilnavorep SA, contractul 2300 / 15 ianuarie 2024 având valoarea de 5.868.169,6 lei.

După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectul acordului cadru îl constituie achiziția serviciilor de intreținere: revizii tehnice, reparații (curente capitale și accidentale) la sistemul de semnalizare a navigației, format din geamanduri și stâlpi de semnalizare, în porturile maritime Constanța, Midia, Mangalia și Portul Tomis și, de asemenea, asigurarea pieselor de schimb necesare executării acordului cadru.

Sursa citată menționează că, prin reparații planificate se realizează serviciile de întreținere: revizii tehnice (RT), reparații curente (RC) și reparații capitale (RK) pentru asigurarea funcționării continue, în condiții optime a sistemului de semnalizare.
 
Prin reparatii accidentale, altele decât reparațiile planificate, se remediază avariile/defecţiunile ce au apărut în urma unor accidente de natura celor cauzate de coliziuni cu navele, a condițiilor meteo extreme, vandalism, etc., riscuri ce pot fi asigurate sau nu de către achizitor. Include și situații neprevăzute, prin care o autoritate (căpitanii, societăți de pilotaj, etc.), pot solicita amplasarea pe o anumita poziție a unei geamanduri sau bicon, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a traficului portuar. 
 
De asemenea prestatorul va asigura piesele de schimb pentru prestarea serviciilor mai sus menționate.

Despre Utilnavorep Service SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 22 ianuarie 2024, firma Utilnavorep Service SRL a fost înființată în anul 2020, sediul social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Întreținerea și repararea autovehiculelor“.

Asociat unic în Utilnavorep Service SRL este Utilnavorep SA, iar calitatea de administrator o deține Dumitru Costea, care mai apare într-o firmă în funcțiune, Mecflex SRL, ca asociat (cu 8%).

În ce privește situația financiară pe anul 2022, Utilnavorep Service SRL a avut o cifră de afaceri de 7.907.620 lei și un profit de 2.519.783 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 11.

Platforma termene.ro informează că firma Utilnavorep Service SRL are peste 10 contracte câștigate - achiziții directe și peste 20 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 21 ianuarie 2024).
 
Despre Utilnavorep SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 22 ianuarie 2024, firma Utilnavorep SA a fost înființată în anul 1992, sediul social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Repararea și întreținerea navelor și bărcilor“.

Pachetul de acțiuni al Utilnavorep SA este deținut 100% de acționari persoane fizice, iar administratori sunt Adela Diaconescu, Sorin Mitrea și Ionel Ștefan. Sorin Mitrea mai apare în două firme în funcțiune, Apartamente Estival SRL (ca asociat, cu 51%) și Esplanada Eforie SRL (ca asociat, cu 50%).   

În ce privește situația financiară pe anul 2022, Utilnavorep SA a avut o cifră de afaceri de 42.582.453 lei și un profit de 42.582.453 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 160.

Platforma termene.ro informează că firma Utilnavorep SA are aproape 200 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 70 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 21 ianuarie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

 
Citește și:

Licitații Constanța
CN APM SA, contract cu două firme pentru service la mai multe tipuri de motoare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii