Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:10 10 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CN APM SA, contract cu două firme pentru service la mai multe tipuri de motoare (DOCUMENT)

ro

02 Oct, 2023 15:38 706 Marime text
 

 
  • Ofertante câștigătoare sunt societățile Utilnavorep SA și Diesel Mecanica SRL.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „ LOT 1 - «Service motoare de tip Caterpillar, navale»; LOT 2 - «Service motoare tip Baudouin, Mitsubishi, Doosan»; LOT 3 - «Service motoare tip Volvo Penta, navale»“,ׅ achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Ofertante câștigătoare sunt firmele Utilnavorep SA, pentru Lotul 3 (contract în valoare de 80.000 lei, cu data de 28 septembrie 2023), și Diesel Mecanica SRL, pentru Lotul 1 (contract în valoare de 240.000 lei, cu data de 29 septembrie 2023).
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, în ce privește Lotul 1 e vorba de efectuarea service-ului de reparații (reparațiilor ocazionale) la motoarele Caterpillar din dotarea navelor CN APM SA, pentru remedierea defecțiunilor survenite în timpul exploatării. La Lotul 3, e vorba de efectuarea service-ului de reparații (reparațiilor ocazionale) la motoarele D3 Volvo Penta, pentru remedierea defecțiunilor survenite în timpul exploatării.
 
Lotul 2, efectuarea service-ului de reparații (reparațiilor ocazionale) la motoarele Baudouin, Mitsubishi, Doosan din dotarea navelor CN APM SA, pentru remedierea defecțiunilor survenite în timpul exploatării, a fost anulat. 
 
Despre Utilnavorep SA
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, platformă consultată luni, 2 octombrie 2023, firma Utilnavorep SA a fost înființată în anul 1992, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Repararea și întreținerea navelor și bărcilor“.
 
Pachetul de acțiuni al Utilnavorep SA este deținut de acționari listă (87 de acționari, persoane fizice).
 
Persoane împuternicite sunt Sorin Mitrea (administrator, președinte Consiliu de Administrație), Ionel Ștefan (administrator, membru în Consiliul de Administrație) și Adela Diaconescu (administrator, membru în Consiliul de Administrație).  
 
În 2022, Utilnavorep SA a avut o cifră de afaceri netă de 42.582.453 lei, un profit net de 5.363.414 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 160.
 
 
Platforma termene.ro informează că Utilnavorep SA are peste 150 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre Diesel Mecanica SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 2 octombrie 2023, firma Diesel Mecanica SRL a fost înființată în anul 2007, adresa sediului social este în localitatea Lazu, județul Constanța, iar obiectul de activitate este „Comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente“.
 
În Diesel Mecanica SRL asociați sunt DM Beheer SRL (cu 95%) și De Braal Willem Marinus Cornelis, care are cetățenie olandeză (cu 5%). Calitatea de administrator o deține DM Beheer SRL. 
 
În 2022, Diesel Mecanica SRL a avut o cifră de afaceri de 14.287.447 lei, un profit de 2.623.280 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 11.
 
Platforma termene.ro informează că Diesel Mecanica SRL are în jur de 140 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre DM Beheer SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 2 octombrie 2023, firma DM Beheer SRL a fost înființată în anul 2018, adresa sediului social este în localitatea Lazu, județul Constanța, iar obiectul de activitate este „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
 
În DM Beheer SRL asociați sunt Catpower Beheer BV, din Țările de Jos (cu 95%) și De Braal Willem Marinus Cornelis, care are cetățenie olandeză (cu 5%) și care deține și calitatea de administrator. 
 
În 2022, DM Beheer SRL a avut o cifră de afaceri de 150.000 lei, o pierdere de 56.360 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 2.
 
Platforma termene.ro informează că DM Beheer SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA achiziționează stații de lucru tip desktop si portabile (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii