Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Dobrogea, contract subsecvent cu Utilnavorep Service pentru întreținerea autospecialelor (DOCUMENT)

ro

27 Jun, 2023 10:10 1086 Marime text
     
 
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al judetului Constanța a încheiat cu Utilnavorep Service SRL un contract subsecvent nr. 1 pentru servicii de reparare și de întreținere a autospecialelor din parcul ISU Dobrogea - marca Citroen.
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul are o valoare de 18.377,06 de lei.
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al judetului Constanța a încheiat cu Utilnavorep Service SRL un contract subsecvent nr. 1 pentru servicii de reparare și de întreținere a autospecialelor din parcul ISU Dobrogea - marca Citroen.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul are o valoare de 18.377,06 de lei.
 
Utilnavorep Service SRL se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor, iar pentru anul 2022 a declarat un profit net de 2.519.783 de lei.
 
Utilnavorep Service SRL este controlată de Utilnavorep SA, cu sediul în Constanța, asociat unic, și administrată de Costea Dumitru.
 
Conform sursei, compania Utilnavorep Service SRL a încheiat mai multe contracte de achiziții publice, printre autoritățile contractante numărându-se Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța și Unitatea Militară 02146 Mangalia.
 
La rândul său, Utilnavorep SA, asociat unic al Utilnavorep Service SRL, se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor, are încheiate mai multe contracte publice, iar pentru anul 2022 a declarat un profit net de 5.363.414 de lei.
 
Utilnavorep SA este controlată de o Listă de Acționari Persone Fizice și administrată de Diaconescu Adela, Mitrea Sorin și de Ștefan Ionel, iar ca auditor apare Audit SRL.
 
Sorin Mitrea mai apare în Apartamente Estival SRL și în Esplanada Eforie SRL.
 
Foto cu rol ilustrativ!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Interceptări
Motivarea judecătorilor în dosarul polițistului din Constanța care a refuzat 4000 de euro mită!

 
Caz incredibil instrumentat de procurorii din Constanța!
Polițist trimis în judecată pentru că ar fi dezvăluit unui amic unde sunt amplasate radarele

 
Delta Force Construction SRL ar putea intra în insolvență! Legături cu Sofra Turkish Restaurant și cu Costică Zelca, de la Stop SRL!
 
Fost consilier județean
Maria Sabrina Nedelcu ar putea fi trasă la răspundere în cazul Princess Active Company SRL. Ziua pronunțării

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii