Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Comunei Oltina investește în asfaltarea străzii Pelinului din localitatea Răzoarele (DOCUMENT)

ro

29 Apr, 2024 18:26 498 Marime text

 
  •  Potrivit site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală este de 257.923,57 lei.

Primăria Comunei Oltina a atribuit un contract prin cumpărare directă privind asfaltarea străzii Pelinului din localitatea Răzoarele.
 
Potrivit site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală este de 257.923,57 lei.
 
Firma câștigătoare este Hestia Construcții Montaj SRL.
 
Despre Hestia Construcții Montaj SRL
 
Societatea Hestia Construcții Montaj SRL a fost înființată în anul 2010 și are sediul în municipiul Constanța, strada Pescarilor, nr. 20 și se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Țiței Alina și Țiței Paul, cel din urmă fiind și administrator.
 
Țiței Alina mai este asociat la Instal Fix SRL, iar Țiței Paul mai este asociat și administrator la Instal Fix SRL și Olimp Summer Village SRL și asociat la Agave Turism Palaz SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Hestia Construcții Montaj SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 9.209.549 lei, cu un profit de 620.321 lei, la 15 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Primăria Techirghiol, județul Constanța, investește aproape 11 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea a 11 străzi din oraș (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii