Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decese Constanța 23 aprilie 2020

ro

23 Apr, 2020 12:08 2610 Marime text

Colectivul Clinicii Medicală 2 regretă dispariția colegului Dr. Valeriu Marcel Neagoe, un profesionist desăvârșit, un prieten apropiat, un familist.  Într- un cuvânt, un OM. Ne vom aminti mereu chipul luminos, zâmbetul din colțul gurii, disponibilitatea permanentă de a-și ajuta colegii. Va rămâne veșnic în inima noastră! Condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu să-l odihnească!

Profund regret la despărțirea de colegul nostru, Dr. Valeriu Marcel Neagoe. Medicina constănțeană a pierdut un om deosebit, dedicat meseriei sale, care a plătit tributul suprem în această luptă tăcută. Va rămâne amintirea lui în sufletele colegilor alături de care a slujit în toți acești ani. Modestia, profesionalismul și delicatețea sa au fost exemple pentru cei care l-au inconjurat. Colectivul Clinicii Medicală 1 regretă nespus pierderea colegului lor și transmite sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească!

AMF „Tomis” Constanţa, alături de familia medicului răpus de coronavirus

Noi, membrii şi conducerea Asociaţiei Medicilor de Familie „Tomis” Constanţa suntem alături de colega noastră, dr. Carmen Neagoe, medic de familie în localitatea Cumpăna, în greaua încercare în care se află în aceste zile, o dată cu dispariţia prematură a soţului său, dr. Valeriu Neagoe.

Pe această cale, dorim să-i transmitem dr. Carmen Neagoe sincere condoleanţe pentru pierderea suferită şi să o asigurăm de tot sprijinul nostru!

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe colegul nostru, dr. Valeriu Neagoe, care a plecat prea devreme dintre noi!

Drum lin către stele!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii