Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța, executată silit de fiscul din Tulcea. Mai multe bunuri deținute de SSS Global Systems SRL, scoase la licitație (DOCUMENT)

ro

06 May, 2024 12:32 623 Marime text
  •  Administrația Județeană a Finanțelor Publice Tulcea  anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea a  unor bunuri deținute de SSS Global Systems SRL.
  • Licitația va avea loc în data de 16 mai, ora 11.00, la sediul Biroului Fiscal Comunal Baia, din strada Republicii, nr. 37.
  •  Ionescu Sebastian este asociat unic și administrator.
 
Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Tulcea  anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea a  unor bunuri deținute de SSS Global Systems SRL.
 
Licitația va avea loc în data de 16 mai, ora 11.00, la sediul Biroului Fiscal Comunal Baia, din strada Republicii, nr. 37.
 
Potrivit unui anunț publicat pe site-ul ANAF, terenul scos la licitație are o suprafață de 4.177 mp. Pe teren sunt  construite o locuință de 85 mp și patru anexe de 21.25 mp, 11,44 mp, 28,55 mp, 37,01 mp, toate aflate pe raza comunei Jurilovca, în satul Vișina, pe strada Bujorului, nr. 13.
 
Aceasta este cea de a treia liciție pentru valorificarea bunurilor societății debitoare. Prețul de pornire a licitației este 130.710 lei.
 
Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.
 
Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
 
 
Despre de SSS Global Systems SRL
 
 
Înființată în anul 2001, firma are sediul social  pe strada Prieteniei, Nr. 9, Bloc R din Constanța și se ocupă de comerțul cu amănuntul al echipamentului pentru telecomunicații în magazine specializate.
 
Ionescu Sebastian este asociat unic și administrator. În anul 2022, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 4.958 lei și o pierdere de 696 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de vânzare a bunurilor deținute de SSS Global Systems SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de vânzare a bunurilor deținute de comuna Cogealac.
 
Citește și:
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii