Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au umor „Sute de mii de polițiști și vor fi puși în locul indicatoarelor rutiere!”

ro

30 Jun, 2018 13:34 1503 Marime text


Atenție, șoferi! Acest articol este o satiră! 


Iată cele 20 de propuneri „de bun simț”, pentru modificarea Codului Rutier, publicate pe pagiana de socializare „Polițiștii au umor”!

1. Cine depășește viteza legală primește 100 de euro. Ai depășit viteza de 3 ori într-o zi ți se anulează punctele de penalizare.
2. Poliția Rutieră să anunțe în toate ziarele de mare tiraj dacă aparatele radar sunt cu casetă sau hard disk. Dacă sunt cu casetă, vor avea voie să funcționeze doar cu caseta scoasă, pentru "prevenție".
3. Polițiștii rutieri nu vor mai avea voie să lucreze fără să aibă asupra lor certificatul de naștere al nepoților din partea verilor soției, pentru evitarea abuzurilor. 
4. Parlamentarii nu au voie să fie opriți de poliție. Dacă totuși se va întâmpla un astfel de incident, polițistul va trebui să fie mutat disciplinar la un post de poliție pe vârful muntelui și își va cere scuze în plenul Parlamentului politicianului oprit.
5. Nu se vor mai aplica sancțiuni. Fiecare conducător auto care va încălca legea va primi de la polițiști cruciulițe și cărți de rugăciuni.
6. Geamurile fumurii pe toate geamurile, tobele de evacuare sport, sistemele audio de minim 2000 de wați și motoarele modificate vor fi obligatorii.
7. Vor fi montate reclame luminoase de 20/20 metri la fiecare 50 de metri pe care vor fi transmise mesaje preventive. "Poți să apeși pedala cât vrei tu, aparatul radar l-am pus abia peste 20 de km".
8. Purtarea centurii de siguranță și vorbitul la telefon vor fi opționale. Adică, dacă vrei bine, dacă nu, tot bine.
9. Vei avea voie să conduci băut la volan doar dacă reușești să te ții pe picioare 5 secunde.
10. Infracțiunile la regimul rutier nu se vor mai sancționa cu inchisoare. Toți eventualii condamnați vor fi transportați în Ibiza timp de 3 luni unde fete în bikini le vor prezenta filme de educație rutieră.
11. Orice polițist va fi nevoit să aibă asupra lui uniforma de vară și de iarnă. Cine nu le are răspunde penal.
12. Orice polițist care nu se va legitima în fața șoferilor va fi condus la secție.
13. Nu mai ești obligat să prezinți actele polițiștilor. Orice polițist care va face așa ceva va fi condamnat la închisoare pe viață.
14. Vor fi angajați sute de mii de polițiști și vor fi puși în locul indicatoarelor rutiere. Dacă polițistul e roșu la față de nervi înseamnă că ai "STOP", dacă e galben de furie ai "Drum cu prioritate".
15. Polițiștii nu vor mai avea voie să îți controleze mașina. Doar dacă ești tu băiat salon și le dai voie.
16. Orice aparat radar aflat în stradă vă avea nevoie de avizul NASA și institutului de fizică nucleară de la Cernavodă. La Cernavodă nu există institut dar va fi special unul amenajat pentru aceste modificări. 
17. Polițiștii care nu poartă caschetă vor fi împușcați prin spânzurare pe scaunul electric.
18. Nu vei mai fi obligat să te legitimezi în fața polițiștilor. E de ajuns să îi zâmbești ca în poza de buletin și polițistul e obligat să ghicească numele tău. Dacă nu ghicește va fi arestat preventiv 30 de zile.
19. Anvelopele de iarnă vor fi obligatorii doar dacă iese Moș Crăciun cu sania pe carosabil.
20. În loc de trusă de prim ajutor, șoferii vor fi obligați să aibă asupra lor 20 de gr. "iarbă", o bâtă de baseball, o sabie, un pistol și un cuțit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii