Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multi parlamentari PDL se pregatesc sa paraseasca partidul

ro

02 Jun, 2010 15:48 994 Marime text

Guvernul ar putea pierde, la votul unei eventuale moţiuni de cenzură iniţiate de PSD, susţinerea unui grup de parlamentari PDL iritaţi de faptul că măsurile de austeritate le limitează accesul la resurse şi îi împiedică să-şi menţină promisiunile electorale, au declarat pentru NewsIn surse din PDL.

Există deja trei filiale în care cei trimişi în Parlament creează probleme conducerii PDL la nivel central: Iaşi, Timiş şi Prahova. În Iaşi, grupul nemulţumiţilor ar fi conduse de senatorul Mihaela Popa existând suspiciuni că poziţiile recente ale deputatului Daniel Oajdea, contrare liniei oficiale a partidului, ar fi dirijate din umbră de Popa.

"La Prahova, senatorii Iulian Bădescu şi Georgică Severin sunt nemulţumiţi că nu-i lasă Roberta Anastase să-şi vadă de treburi", a spus un pedelist. De altfel, Bădescu a anunţat miercuri că a demisionat din PDL şi va pleca la PSD.

De asemenea, deputaţii PDL care au votat marţi pentru moţiunea simplă împotriva ministrului de Finanţe, Sebastian Vlădescu, provin toţi trei din judeţul Timiş: Gheorghe Ciobanu, Iosif Drăgulescu şi Marius Dugulescu.

Tot în grupul celor care au ameninţat că ar putea vota moţiunea de cenzură contra premierului Emil Boc mai este şi senatorul de Gorj, Ion Ruşeţ, care s-a remarcat pentru că în Senat a votat în Comisia de Muncă alături de opoziţie la Legea pensiilor.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii