Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contradicții în declarațiile lui Dacian Cioloș și Dan Costescu despre Portul Constanța

ro

13 Mar, 2016 19:17 3205 Marime text
 
Premierul Dacian Cioloș și ministrul Transporturilor, Dan Costescu au făcut declarații pe același subiect însă total diferite. Este vorba despre cunscutul și controversatul Port al Constanței, care se aude tot mai des că va fi „vândut”.
 
Astfel, după ce Cioloș a fost întrebat de un comentator pe Facebook dacă intenţionează să vândă Portul Constanţa olandezilor de la DFDS în schimbul intrării în spaţiul Shengen, premierul a răspuns: „Nu, nu am de gând să vând nimic, nici portul Constanţa şi nici altceva. E păcat că unii care cred că lovesc în mine cu astfel de speculaţii iresponsabile, lovesc de fapt în România şi învrăjbesc oamenii”, a scris Cioloş.
 
Însă același subiect a fost dezbătut într-un interviu de ministrul Transporturilor, Dan Costescu, care declară exact inversul celor spuse de premier. Astfel, se pare că este analizată o propunere făcută de a se scoate la bursă 10-15 procente în ceea ce privește Portul Constanța.
 
„Pot fi scoase pe bursă 10-15 procente, la Aeroportul Henri Coandă și la Portul Constanța. Acestea sunt propunerile Fondului. Analizăm propunerea făcută”, a spus ministrul Dan Costescu, într-un interviu acordat ziarului Bursa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii