Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Roman a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării

ro

15 Dec, 2021 14:17 1778 Marime text
Florin Roman a anunţat astăzi că a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, după acuzațiile de plagiat legate de numele său. 

În plus, Florin Roman a menționat că îl va acționa în instanță pe Dacian Cioloș care l-a acuzat de plagiat și l-a numit chiar „un impostor mărunt“. 

„Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale.
Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal sa afecteze activitatea Executivului.

Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem in instanța. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanța sau comisie sa dea un verdict.
In rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” in regim de monopol la digitalizare, va spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit sa ma acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijente din CV.

Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa sa îmi ajute Dumnezeu!“ - se arată în mesajul postat de Florin Roman pe pagina sa de Facebook. 


Dacian Cioloș postase astăzi pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi cerea premierului Nicolae Ciucă să îl demită pe Florin Roman din funcția de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării. 

„Îi cer domnului prim-ministru Ciucă să îl demită de îndată pe ministrul Florin Roman, care se dovedește a fi un impostor mărunt, cu tot CV-ul falsificat.

Felicitări ziariștilor de la Libertatea, care au descoperit că domnul Roman nu are nici licența trecută în CV la Universitatea „Babeș-Bolyai”, după ce au descoperit că nici vreo carte nu a scris și a și plagiat ordinar lucrarea de master.

Domnule Ciucă, cu fiecare secundă cu care îl mențineți în post, Florin Roman compromite iremediabil funcția de ministru al Cercetării. Compromite ideea de meritocrație și competență pentru orice tânăr care și-a făcut studiile cu trudă, pentru orice cetățean normal din această țară care nu a fentat școala. Dați-l afară!“ - se arată în mesajul transmis pe Facebook de Dacian Cioloș. 

Sursa foto: Facebook/Florin Roman
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii