Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție! Se oprește apa pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Ce zonă este afectată

ro

05 Mar, 2019 15:47 1373 Marime text
 
Ca urmare a pregătirii zonei de intervenție pentru desfășurarea lucrărilor de remediere a avariei pe conducta magistrală Firul 3 Cișmea, cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, echipele RAJA SA au identificat amplasarea în perimetru a unor cabluri electrice. Deoarece se impune izolarea acestora în vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță, întreruperea furnizării apei potabile se amână pentru data de joi - 07 martie 2019, în intervalul orar 08,00-20,00. 

Vor fi afectați de lipsa apei o parte dintre consumatorii de pe b-dul Aurel Vlaicu, respectiv agenții economici din zona Metro 1, blocurile situate vizavi de Centrul Comercial Vivo și cartierul rezidențial din zona Dedeman-Carrefour.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de  intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, transmite RAJA SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii