Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micul ciclist Rareş Iacob, de la ACS AndoVelo Constanţa, a câştigat Cupa României la Şosea cu o etapă înainte de final (galerie foto)

ro

25 Jul, 2017 00:00 4598 Marime text
Micul ciclist Rareş Iacob, de la ACS AndoVelo Constanţa, a câştigat Cupa României la Şosea la categoria C (9 - 10 ani) cu o etapă înainte de final. După cinci runde, diferenţa din clasament dintre sportivul constănţean şi al doilea clasat este de 14 puncte, iar Rareş Iacob nu mai poate fi detronat, în condiţiile în care maximumul de puncte care se poate obţine într-o etapă este zece.
 
Pe locul întâi, după cinci runde, se află şi un alt rutier de la ACS AndoVelo Constanţa, Alex Iacob, acesta fiind lider la categoria A (13 - 14 ani), cu 32 de puncte. În acelaşi timp, speranţe pentru cucerirea Cupei are şi Denis Voinea, care, după etapa a cincea, se află la o diferenţă de numai două puncte faţă de locul întâi la categoria D1 (7 - 8 ani). Totodată, şanse pentru a se clasa pe locurile doi şi trei în ierarhia generală deţin alţi patru copii de la clubul de pe litoral.
 
La etapa a cincea a competiţiei, care s-a desfăşurat la Cristian, în judeţul Braşov, ACS AndoVelo Constanţa a concurat cu nouă copii şi a obţinut şapte medalii: aur - Rareş Iacob (la categoria C), Mihnea Harasim (la categoria A); argint - Alex Iacob (la categoria A), Matei Butuc (la categoria C), Alex Şteflea (la categoria D1); bronz - Sabina Petrescu (la categoria B: 11 - 12 ani), Denis Ionuţ Voinea (la categoria D1). Bogdan Ghirase a ocupat locul patru la categoria C.
 
„Penultima etapă din Cupa Naţională de Şosea Copii a fost organizată pe un circuit plat de 2 km, cu număr diferit de ture, în funcţie de categorii (4 km - categoria D1, 8 km - categoria C, 12 km - categoria B, 20 km - categoria A). Copiii au fost la înălţime, organizarea - extraordinară, iar la final, clubul nostru a fost premiat şi pentru numărul mare de copii care au participat şi au adus medalii. S-a alăturat ACS AndoVelo şi Corina Butuc, care a adus un onorabil loc 5 la Open Feminin! Felicitări tuturor, organizatori, sportivi, antrenori şi părinţi!“, se arată într-un comunicat al clubului constănţean.
 
Sursa foto: Facebook (ACS AndoVelo Constanţa)

Citeşte şi: 

„Săgeţi“ pe două roti: Cicliştii de la ACS AndeVelo Constanţa au urcat pe podium şi la Cupa Naţională de şosea (galerie foto)

Ce trofeu a cucerit Mihnea Harasim: Micii rutieri de la ACS AndoVelo Constanţa, medaliaţi la Spring Race Poiana (galerie foto)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii