Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție de aproximativ 1,5 milioane de euro Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” vrea să cumpere servicii pentru organizarea a două festivaluri (DOCUMENT)

ro

01 May, 2024 10:56 774 Marime text


La sfârșitul acestei luni, pe 31 mai 2024, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” va organiza o licitație pentru atribuirea contractului servicii de organizare evenimente Proiect Cultural Artistic Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” și Festivalul Național al Cântecului și Dansului Popular Românesc „Mamaia” – ediția 2024.
 
Valoarea acestei achiziții este estimată la 7.150.000 de lei (aproximativ 1,5 milioane de euro la cursul actual).
 
Descrierea succintă
 
Obiectul contractului îl reprezintă organizarea unui eveniment cultural artistic cu o durată de 6 zile: 23-25 august 2024 pentru muzică ușoară și 28-30 august 2024 pentru muzică populară, într-o locație pusă la dispoziție de Achizitor (Piațeta Perla din stațiunea Mamaia) prin colaborare cu Primăria Municipiului Constanța.
 
Criteriul ce va fi utilizat pentru determinarea ofertei câștigătoare este „cel mai bun raport calitate – preț”.
 
Contractul se întinde pe o durată de șase luni.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante in ceea ce privește organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt:

1. Ștefania Laura Abibula-Stroe - Director general
2. Alina ONEL - Director economic
3. Dumitru Botan - Expert cooptat
 
Licitația se va desfășura pe 31 mai 2024, ora 15:00.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii