Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Obadă este oficial noul director medical al Spitalului Clinic de Urgență Constanța

ro

28 Jul, 2017 14:01 10817 Marime text
Dr. Bogdan Obadă  a susținut săptămâna aceasta concursul pentru ocuparea funcției de director medical, fiind declarat admis cu media finală 9,15.
 
Până acum dr. Bogdan Obadă a ocupat funcția de director medical interimar, fiind numit pe data de 13.03.2017. Dr. Bogdan Obada a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul  Universității Ovidius în anul 2000 și, în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU Constanța.

In noiembrie 2003, Dr. Bogdan Obadă devine medic rezident Ortopedie-Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului naţional de rezidenţiat iar în  anii 2004 și 2005 urmează mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenţă  Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania. Din 2008 activează în cadrul Spitalului Cinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, cu exceptia unei perioade relativ scurte de timp în care a activat ca medic specialist la două clinici din Germania.

În prezent dr. Bogdan Obadăeste medic primar specialitatea Ortopedie-Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța și asistent universitar în cadrul Clinicii Ortopedie-Traumatologie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii