Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SCJU a confirmat moartea bebeluşului născut la o clinică privată. Starea mamei este critică

ro

30 Jul, 2018 13:01 5824 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean Sfântul Apostol Andrei Constanţa a confirmat moartea bebeluşului născut la o clinică privată din municipiul Constanţa. Mama copilului a încercat o naştere naturală, prin travaliu prelungit, însă au apărut complicaţii. Femeia a ajuns în cursul zilei de joi la unitatea spitalicească cu hemoragie, iar copilul se afla în stare foarte gravă. Din păcate, duminică, 29 iulie, copilul a decedat, iar mama se luptă pentru a supravieţui, starea ei fiind foarte gravă.

„Joi a fost adus în urgenţă un bebeluş în stare critică, după o naştere prin cezariană la o clinică privată, care a fost internat în secţia de Terapie Intensivă Nou-născuţi. Bebeluşul a venit cu scor APGAR 1, deci în stare foarte gravă. Din păcate, în ciuda eforturilor mediciilor şi a întregii echipe medicale, copilul a decedat ieri (n.r. 29 iulie 2018). La scurt timp, în cursul aceleiaşi zi de joi, a fost adusă şi mama copilului, la fel în stare gravă. A fost internată la secţia de Terapie Intensivă. Se fac eforturi susţinute pentru salvarea vieţii ei. Este o uşoară ameliorare a constatelor vitale, dar, vă repet, este în stare critică, în stare foarte gravă”, a declarat doctorul Bogdan Obada.

Citeşte şi:

UPDATE. Tragedie. O tânără mămică în stare gravă, iar copilul decedat, după ce ar fi născut la o clinică privată din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii