Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce îi mai scriu alegătorii primarului Mazăre, catalogat drept „dezgustător şi mojic" (document)

ro

22 Dec, 2010 01:14 2372 Marime text
cap_3.jpgPe blogul pe care şi l-a făurit în campanie, chipurile pentru a ţine legătura cu locuitorii Constanţei, Mazăre primeşte reproşuri pentru felul în care arată oraşul în prag de sărbătoare şi pentru că a rănit mândria constănţenilor

Mazare_iluminat_public.jpgÎn pragul sărbătorilor de iarnă, marile oraşe ale ţării se întrec în frumuseţea şi bogăţia ornamentelor de Crăciun. Constanţa este cu siguranţă cel mai sărăcăcios oraş din acest punct de vedere. Şi nu din cauza crizei, aşa cum ar vrea primarul să se creadă. Mulţi constănţeni ştiu că atmosfera bacoviană cu care întâmpină Constanţa sărbătorile de iarnă are drept cauză doar ambiţia primarului şi îl ceartă pe blog pentru încăpăţânarea sa.

Deşi mai sunt doar trei zile până la Crăciun, în Constanţa nu se simte că vin sărbătorile. La lăsarea întunericului, atmosfera este aceeaşi ca într-o seară oarecare de iarnă. Primarul Mazăre a anunţat că va tăia din iluminatul festiv de Crăciun pe motiv de criză. S-a ţinut de cuvânt şi a aninat doar câteva instalaţii în centru, aproape de primărie, ornamente care atârnă sinistru pe fundalul unui oraş care pare părăsit. Criza pare doar un pretext, un slogan folosit în scopul victimizării, mai ales în contextul în care municipalitatea pune la bătaie miliarde şi chiar zeci de miliarde pentru tăiatul copacilor, întreţinerea sediilor primăriei, curăţenia lor etc. Nu toţi constănţenii se lasă însă vrăjiţi de poveştile de criză ale edilului. Unii îi reproşează primarului că nu a împodobit oraşul de sărbători chiar pe blogul personal al acestuia, pe care, de altfel, nu l-a utilizat din campanie.

„Aprinde beculeţele!"

O constănţeancă ce se semnează „Creaţa" a postat pe 18.12.2010, la ora 9:48:23, un mesaj prin intermediul căruia îi reproşează lui Radu Ştefan Mazăre faptul că a rănit mândria constănţenilor de a avea un oraş frumos împodobit de sărbători. „Aprinde beculeţele! Aprinde beculeţele! Aprinde beculeţele! Aprinde beculeţele! Aprinde beculeţele ca să avem şi noi cu ce ne mândri în oraş, ca în toată ţara şi lumea! De ce vrei tu să fim noi mai prejos decât toţi? Nu vezi că nu mai eşti în asentimentul constănţenilor, trebuie să faci ceva ca să ne atragi... aşa că aprinde beculeţele!!!!!!!!! Cine te crezi? Revino-ţi omule cu picioarele pe pământ! Cred că mama ta nu te-a crescut pentru a avea un fiu dezgustător şi mojic!", îi transmite, dezamăgită, constănţeanca primarului.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii