Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu se lasă. Procesul dintre o asociaţie de proprietari şi Arhiepiescopia Tomisului. Apel la Tribunalul Constanţa

ro

25 Apr, 2017 10:30 7237 Marime text
La Tribunalul Constanța, Secția I Civilă, a fost înregistrat ieri, 24 aprilie, un dosar având ca obiect „ordonanţă preşedinţială sistare lucrări”, stadiu procesual, apel.

Pe rol se află, ca reclamant, Asociația de proprietari Bloc O6, și Arhiepiescopia Tomisului, pârât. Deocamdată, nu a fost stabilit primul termen.
 
Pe scurt, Asociaţia de Proprietari O6 doreşte sistarea construirii bisericii cu hramul „Izvorul Tămăduirii“ între blocuri, pe locul unei foste parcări, în cartierul Tomis III din Constanţa.

Amintim că în zona menţionată au avut loc, în mai multe zile, proteste față de intenția Arhiepiscopiei Tomisului. Arhiepscopia se apără și spune că de fapt nu ar fi vorba despre o construcție nouă, ci de relocarea unei biserici, cunoscută constănțenilor drept biserica din trotuar.
 
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au respins cererea reclamantei, respectiv Asociaţi de Proprietari Bloc O6, în contradictoriu cu pârâta Arhiepiscopia Tomisului, având ca obiect ordonanţa preşedinţială, ca neîntemeiată. Într-un articol publicat pe 11 aprilie, precizam că magistraţii Judecătoriei Constanţa au respins cererea reclamantei, în contradictoriu cu pârâta Arhiepiscopia Tomisului, având ca obiect ordonanţa preşedinţială, ca neîntemeiată. 
 
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii