Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile pentru weekend ale jandarmilor în municipiul Constanța

ro

29 Mar, 2024 16:03 586 Marime text
Sursa foto: IJJ Constanța



 
  • În perioada 29 – 31 martie a.c., jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică pentru o serie de evenimente sportive, cultural artistice și religioase precum și la acțiunile de protest care au loc în județul Constanţa, potrivit IJJ Constanța.
 
Dintre acestea menționăm evenimentul „Marșul pentru viață 2024 – Construim împreună pentru viață” organizat de Arhiepiscopia Tomisului, ”Cupa Mării Negre la Ciclism”, eveniment sportiv organizat în zona Santa Maria Bay din cartierul Faleză Nord, precum și cele zece meciuri de fotbal, handbal, baschet și volei desfășurate pe raza județului nostru în acest weekend.
 

„Le recomandăm tuturor participanţilor la evenimentele enumerate să respecte normele legale şi pe cele impuse de organizatori, să acorde o atenţie sporită copiilor şi să aibă grijă de bunurile personale”, transmit constănțeni .

 
Conform sursei menționate, pe lângă asigurarea măsurilor de ordine la evenimentele publice, jandarmii constănțeni vor participa şi în acest weekend, alături de colegii poliţişti, la acțiunile derulate pentru prevenirea şi combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.
 

„În cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, îi rugăm pe cetăţeni să ne semnaleze imediat aceste aspecte, direct sau la numărul unic de urgenţe 112”, punctează jandarmii.

 
Citește și
Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța. Au fost aplicate sancțiuni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii