Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiu pentru voluntarii de la Liceul Teoretic „Ovidius”

ro

06 Dec, 2016 17:48 2509 Marime text
Pe 5 decembrie, cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Voluntarilor, s-a desfășurat Gala Voluntarilor din județul Constanța.
 
Liceul Teoretic „Ovidius” a participat la secțiunea Instituții de învățământ, obținând pentru al doilea an consecutiv premiul pentru cea mai implicată instituție în acțiuni de voluntariat în anul 2016.
 
În intervalul 1 noiembrie 2015 - 1 noiembrie 2016, elevii și profesorii Liceului Teoretic „Ovidius” au desfășurat numeroase proiecte, pe diferite teme, de la protecția mediului la antreprenoriat și de la programe sociale-caritabile la promovarea culturii științifice. Dintre acestea au făcut parte: Târgul de universități “Drumul în cariera începe acum” (aflat la a doua ediție); Festivalul “Sf Andrei – 1 Decembrie” (deasemenea la a doua ediție, festival care a inclus activități de promovare a tradițiilor culturale dar și de susținere a unei școli din mediul rural); “Îmbracă inocența”– eveniment caritabil dedicat elevilor și preșcolarilor de la Școala Gimnaziala Galița (donații în îmbrăcăminte și dulciuri).  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii