Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu Romeo Nunzio, reprezentantul legal al Fin.Co.Ge.R.O. SpA Catania Italia - sucursala România s-a terminat Tema a fost - „Problemele cu administraţia Mazăre sau cum poţi face afaceri în Constanţa"

ro

02 Sep, 2011 00:00 8667 Marime text
interviu online cu romeo nunzio reprezentantul legal al fin co ge r o spa catania italia sucursala romania
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • invitat Ziua de Constanta 02 Sep, 2011 11:29 @elena iosif: Obiectivul lui Mihăeşi era acela de a transforma această groapă de gunoi într-un skyline vizibil de pe mare, organizat urbanistic şi curat. Pe toată colina erau proiectate vile. Între vile şi blocuri exista un spaţiu verde pentru a ascunde blocurile vechi, vilele au distanţe mari între ele pentru ca să se poată avea imaginea unei grădini. În schimb, în Cartierul consilierilor parcă eşti în Beirut, şi aşa ar fi trebuit să fie în Portul Tomis, în zona Vilei Şuţu. Noi am făcut un PUD aprobat de către Ministerul Culturii, dar nu de către primărie. În Faleză Nord am găsit cinci turnuri, nişte coloşi coloraţi din beton. foarte coloraţi. Am fost constrânşi că facem un fermoar urbanistic, un liant, între Spectrum, blocurile ceauşiste şi vilele noastre. dacă priviţi turnurile noastre veţi vedea că nu sunt închise, sunt deschise, şi vor deveni centrul cartierului. Sunt 20.000 mp de piaţete şi grădini, la dispoziţia întregii Constanţe. Am prevăzut fântâni pe terenul nostru pe care îl vom transfera din privat în public. Va fi un spaţiu utilizat de toată lumea. Vom realiza 1000 de locuri de parcare subterane. Un etaj din parcare va putea fi utilizat de oricine vine în acea zonă. Nu vom avea bariere, nici garduri. Dezvoltarea este a oraşului.
  • elena iosif 02 Sep, 2011 08:40 Este adevarat ca Fincogero construieste langa Spectrum 4 blocuri de 12-16 etaje ? Aceasta intrebare este legata de ultima intrebare a redactiei : constructia acestor 4 blocuri uriase face parte din acordul tacit cu Mazare ? adica fincogero cedeaza catre mazare terenul pentru Spectrum(sigur, retrocedat si recuperat apoi prin five holding) iar mazare da autorizatii de constructie pentru cele 4 blocuri plus piateta ( ilegale datorita incalcarii mai multor legi: costiera, mediu, etc).