Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terra Del Sol SRL, controlată de Westhouse Group SRL şi Westhouse Invest SRL, liber la ridicarea unui imobil în Mamaia Nord

ro

19 Jan, 2018 00:00 2700 Marime text
Societatea Terra Del Sol SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+6 etaje, locuinţe colective“, propus a fi amplasat în municipiul Mamaia Nord, zona Camping Pescăresc.
 
Astfel, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a transmis investitorului Terra Del Sol SRL că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. De asemenea, cei interesaţi pot înainta comentarii şi observaţii cu privire la proiectul deciziei de încadrare.
 

Terra Del Sol SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2005, Terra Del Sol SRL are sediul social în oraşul Ovidiu. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Terra Del Sol SRL este controlată de SC Westhouse Group SRL, cu 5% din capitalul social, şi SC Westhouse Invest SRL, cu 95% din capitalul social. Persoane împuternicite ale companiei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, sunt Kjetil Gronskag - preşedinte CA şi Adrian Cristea - membru CA. În anul fiscal 2014, Terra Del Sol SRL, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, Terra Del Sol SRL a avut zero angajaţi şi o cifră de afaceri de zero lei. Şi în anul fiscal 2016, firma a avut zero salariaţi şi o cifră de afaceri de zero lei.
 
Westhouse Invest SRL are sediul social în oraşul Ovidiu, un capital social de 600.000 de lei şi se ocupă de „dezvoltare şi promovare imobiliară“. Asociaţi în firmă sunt Westhouse Group SRL, cu sediul social în Constanţa, cu 99% din capitalul social, şi RomReal Ltd, cu sediul în Bermude, cu 1% din capitalul social. Potrivit unei decizii luate de Westhouse Invest SRL în data de 12.11.2015, având în vedere decesul administratorului societăţii, Kay Tonnes Thorkildsen, s-a decis formarea unui Consiliu de Administraţie format din Kjetil Gronskag, cetăţean norvegian, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie, şi Adrian Cristea, cetăţean român, în calitate de membru al CA-ului.
 
Westhouse Group SRL a fost înmatriculată în anul 2005 şi are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 193.920.430 de lei, integral vărsat, este compus din 19.392.043 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Westhouse Group SRL este controlată de RomReal Ltd, cu sediul în Bermude. Persoane împuternicite ale firmei, ce are ca obiect de activitate „dezvoltare (promovare) imobiliară“, sunt Kjetil Gronskag - preşedinte CA, Adrian Cristea - membru CA. În anul 2015, compania cu patru salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 320.620 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, compania cu trei salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 19.677 de lei şi un profit de zero lei.
 
RomReal, societatea-mamă a Westhouse-ului, are, potrivit site-ului firmei, mai multe terenuri în Constanţa, Ovidiu şi Bucureşti. Reamintim că CEO al RomReal a fost omul de afaceri de origine norvegiană Kay Tonnes Thorkildsen, cunoscut la nivel local în special prin prisma faptului că şi-a trecut la capitolul asociaţi un nume greu al businessului constănţean: Sorin Gabriel Strutinsky. Kay Tonnes Thorkildsen a decedat în luna octombrie a anului 2015.
 
Citeşte şi:
 
SC Westhouse Group SRL, în aşteptarea răspunsului de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Ce intenţionează să facă (document)

 Un teren din Mamaia şi unul din Bucureşti, vândute de către dezvoltatorul RomReal. Legăturile companiei la Constanţa

Există viaţă şi după Kay Tonnes Thorkildsen Dezbatere publică pentru un proiect imobiliar care va uni Ovidiu de Constanţa (document)

Westhouse Invest SRL a fuzionat cu Hars SRL. Cine a decis acest lucru

 Investitor, o firmă dintr-un dosar instrumentat de DNA Camping Pescăresc Popas 3 se transformă în complex de vile

Investitor, o firmă dintr-un dosar instrumentat de DNA Camping Pescăresc Popas 3 se transformă în complex de vile

C Hars SRL, din dosarul fostului primar al oraşului Năvodari, Tudorel Calapod, şi-a schimbat sediul

Westhouse, Kay Tonnes şi Strutinsky Fostul primar din Năvodari şi fostul şef de la Cadastru, deferiţi justiţiei (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii