Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Westhouse Group SRL, în aşteptarea răspunsului de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Ce intenţionează să facă (document)

ro

19 Aug, 2017 00:00 4795 Marime text
SC Westhouse Group SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „PUZ lotizare teren şi amplasare hale industriale“.
 
Prezenta documentaţie are ca obiect demonstrarea oportunităţii realizării Planului Urbanistic Zonal şi Regulamentului de Urbanism pentru zona de sud a oraşului Ovidiu (Ovidiu Sud), în vederea lotizării terenului aflat în proprietatea privată a persoanelor fizice sau juridice.
 
În cadrul PUG se face analiza critică a situaţiei existente prin care se pun în evidenta disfuncţiile, deficitele, tendinţele de evoluţie şi rolul teritorial şi zonal. Pe baza acestora, a solicitărilor şi a factorilor din administraţia locală, se întocmesc propunerile de dezvoltare a oraşului pentru o perioadă de cca 10-15 ani.
 
Limitele tenului studiat sunt următoarele: la nord, nord-vest - şoseaua DN2A, la sud - Canalul Poarta Albă - Midia, la est - calea ferată Constanţa - Năvodari.
 
Potrivit proiectului depus la APM Constanţa, se pot elibera certificate de urbanism pentru obiective cu caracter industrial nepoluant; regimul de înălţime va fi de P+1 maximum P+4 niveluri, cu o retragere de minimum 15 m din axul DN 22A.
 
Planul Urbanistic Zonal cuprinde principiile de aplicare detaliate pentru terenul situat în zona de nord a oraşului Ovidiu. Pe terenul studiat există posibilitatea lotizării şi reglementării cadrului necesar pentru crearea unei noi zone industriale. Accesul la noua zonă lotizată se propune a se realiza din DN 2A, ce limitează terenul studiat spre vest. Obiectul lucrării constă în aprofundarea şi rezolvarea complexă a problemelor funcţionale, tehnice şi estetice în zonă. Terenul aflat în studiu este liber de construcţii, proprietate privată a SC Westhouse Group SRL.

Despre Westhouse Group SRL

Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 8 martie 2017, firma are sediul social în Constanţa şi a fost înfiinţată în 2005. Capitalul social subscris, de 193.920.430 de lei, integral vărsat, este compus din 19.392.043 de părţi sociale. Asociat unic este RomReal Ltd, cu sediul social în Insulele Bermude. Persoane împuternicite sunt: Kjetil Gronskag - preşedintele Consiliului de Administraţie, născut pe 28.03.1964, în Kristiansund, Norvegia, şi Adrian Cristea - membru în CA, născut pe 25.06.1961, în Medgidia, Constanţa. Westhouse Group SRL se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară“. În anul 2015, firma cu patru salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri netă de 320.620 de lei şi un profit net de zero lei.
 
RomReal, societatea-mamă a Westhouse-ului, are, potrivit site-ului firmei, mai multe terenuri în Constanţa, Ovidiu şi Bucureşti. Reamintim că CEO al RomReal a fost omul de afaceri de origine norvegiană Kay Tonnes Thorkildsen, cunoscut la nivel local în special prin prisma faptului că şi-a trecut la capitolul asociaţi un nume greu al businessului constănţean: Sorin Gabriel Strutinsky. Kay Tonnes Thorkildsen a decedat în luna octombrie a anului 2015.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de Westhouse Group SRL.
 
Citeşte şi:
 
Proiect imobiliar în zona Popas Cişmea Lakeside Residence, în dezbatere publică. Ce spune Adrian Cristea, reprezentantul Westhouse Group (document+galerie foto)
 
Există viaţă şi după Kay Tonnes Thorkildsen Dezbatere publică pentru un proiect imobiliar care va uni Ovidiu de Constanţa (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii