Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:47 12 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Westhouse Group SRL și Westhouse Invest SRL au fuzionat. Date din proiectul publicat în Monitorul Oficial al României

ro

15 Jul, 2019 00:00 973 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicat procesul de fuziune a societăților Westhouse Group SRL și Westhouse Invest SRL.
 
Societățile care fuzionează sunt: Westhouse Group SRL, reprezentată de asociat unic societatea Romreal LTD (fosta Romreal Invest LTD) prin împuternicit Cristea Adrian - membru al Consiliului de Administrație - societate absorbantă, și Westhouse Invest SRL, reprezentată de asociații Westhouse Group SRL, prin împuternicit Cristea Adrian - membru al Consiliului de Administrație și Romreal LTD - societate absorbită. Fuziunea se face prin absorbția societății Westhouse Invest SRL - societate absorbită de către societatea Westhouse Group SRL - societate absorbantă.
 
Capitalul social al societății Westhouse Invest SRL, în valoare de 680.000 lei, are următoarea componență: Westhouse Group SRL deține 67.320 părți sociale, reprezentând 99% din capitalul social, Romreal LTD (fosta Romreal Invest LTD) deține 680 de părți sociale, reprezentând 1% din capitalul social. Acesta va fi preluat în totalitate prin absorbție la societatea absorbantă Westhouse Group SRL. Societatea care rămâne în urma fuziunii prin absorbție, respectiv societatea absorbantă Westhouse Group SRL, va avea un capital social total de 194.600.430 lei, împărțit în 19.460.043 părți sociale, fiecare parte socială având o valoare de 10 lei. Capitalul social de 194.600.430 lei va fi repartizat în totalitate asociatului unic societatea Romreal LTD (fosta Romreal Invest LTD), reprezentând 19.460.043 părți sociale, fiecare parte socială având o valoare de 10 lei.
 
Participarea la profit și pierdere va fi în proporție de 100,00% pentru asociatul unic societatea Romreal LTD (fosta Romreal Invest LTD). Fuziunea se va realiza prin absorbția societății Westhouse Invest SRL de către societatea Westhouse Group SRL de la data înregistrării în Registrul Comerțului a hotărârii ultimei adunări generale care a aprobat operațiunea.
 
Fuziunea se face prin transmiterea integrală a patrimoniului societății absorbite către societatea absorbantă, cu toate drepturile și obligațiile pe care le are în starea în care se află la data fuziunii. Societatea absorbantă va dobândi drepturile și va fi ținută de obligațiile societății absorbite în cadrul procesului de fuziune. Absorbția se va face prin preluarea în totalitate a patrimoniului, a tuturor elementelor de activ și de pasiv din bilanțul contabil de la data de 30.04.2019 la o rată de schimb de 1/1. Părțile sociale se predau, iar dreptul la dividend începe să curgă de la data înregistrării fuziunii la Registrul Comerțului. Arhivele societăților absorbite vor fi predate către societatea absorbantă Westhouse Group SRL, pe bază de proces-verbal. După aprobarea fuziunii, societatea Westhouse Group SRL va răspunde de arhivele societăților absorbite.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii