Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Terzi poate moderniza Restaurantul Colonadelor de pe strada Traian din Constanța

ro

04 May, 2024 16:38 824 Marime text
  • Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1073 pentru Mecrin Holiday SRL. În baza acestui act de urbanism, investitorul va moderniza și consolida imobilul de de strada Traian nr. 53, lot 2/2 din municipiul Constanţa.
 
SC Mecrin Holiday SRL a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism pentru modernizarea și consolidarea unui imobil de pe strada Traian.
 
Pe data de 22 aprilie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1073 – „Poate fi utilizat pentru modificare de temă - lucrări de construire conf. A.C. nr. 1028/04.12.2023 «Modernizare și consolidare imobil existent”, prin supraînălțare placă peste parter și modificare gol ușă interioară“. Actul este valabil 12 luni. Blocul este situat pe strada Traian nr. 53, lot 2/2 din municipiul Constanţa, unde funcționează Restaurantul Colonadelor.
 
Despre Mecrin Holiday SRL
 
Înființată în anul 2020, firma are sediul pe strada Traian nr. 53 din Constanța și se ocupă de restaurante. Asociații firmei sunt Mitică Terzi, cu 75% din capitalul social, și Elena Terzi, cu 25% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.
 
Potrivit termene.ro, Elena Terzi mai este asociat în TEN Holiday SRL și Natlex 2015 SRL. La rândul său, Mitică Terzi mai este asociat în Vincon Top Ten SRL, Aqua Ten SRL și Ten Holiday SRL. În anul 2022, firma cu 5 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.462.591 lei și un profit de 547.487 lei.  
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Restaurant Colonadelor Constanța: Autorizație de construire pentru familia Terzi! Se poate apuca de modernizarea imobilului de pe strada Traian
 
Aras Nurgian vrea să construiască un bloc de cinci etaje pe bulevardul Ferdinand, vizavi de Teatrul de Stat Constanţa pe locul clădirii istorice  „Casa cu iederă“
 
Primăria Constanța și-a dat acordul: Costea Halep, unchiul tenismenei Simona Halep, construiește un bloc de opt etaje în zona Butoaie în Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii