Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:30 27 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul rezidențial Ovidiu Lakeside Residence, amenajat pe malul lacului Siutghiol de Westhouse Group SRL, în atenția APM Constanța (document)

ro

18 Mar, 2020 00:00 2381 Marime text

În ședința tehnică a Agenției de Mediu Constanța, de la începutul lunii martie, s-a analizat și solicitarea firmei Westhouse Group SRL de modificare a PUZ-ului aprobat prin HCL din 1.08.2017, prin completare funcțiunilor cu locuințe colective mici, fără modificarea indicatorilor urbanistici. Investiția este realizată în orașul Ovidiu, zona Popas Cișmea, pe malul lacului Siutghiol.


Suprafața terenului care a generat PUZ-ul este de 50.799 mp, vecinătățile fiind: la nord – cartier locuințe individuale Ovidiu Sud, la Sud – Popas Cișmea, la Est – lacul Siutghiol, la Vest – DN 2A. Se propun un 8 loturi de locuințe colective, dintre care cu parter și servicii – un lot, iar restul de 7 loturi vor avea posibilitatea de amenajare opțională a parterului cu dotări comerciale și servicii.


Lista zonelor funcționale, potrivit PUZ-ului este următoarea: zona locuințelor colective cu regim de înălțime D+P+4 etaje, zona pentru învățământ loc de joacă; zona locuințe individuale cu regim de înălțime P+1 etaj, P+2 etaje, zona pentru alimentație publică cu cazare. Investitorul propune un număr de 109 loturi pentru locuințe individuale izolate sau cuplate. Accesul pietonal va fi asigurat obligatoriu din spațiul de circulație special amenajat și va fi dimensionat astfel încât să satisfacă nevoile de circulație ale funcțiunilor de pe parcelă, în funcție de capacitatea clădirilor. Pentru un apartament de 100 mp va fi asigurat un loc de parcare, pentru un apartament de maxim 150 mp vor fi asigurate 2 locuri de parcare, iar pentru un apartament de 200 mp – 3 locuri de parcare.


Reamintim că, în orașul Ovidiu, pe malul lacului Siutghiol, Westhouse Group SRL va ridica ansamblul rezidențial Ovidiu Lakeside Residence, compus din imobile cu regim de înălțime parter și patru etaje, dar și locuințe individuale, cu P+1E sau P+2E. De asemenea, ansamblul mai include o grădiniță cu parter și etaj, dar și un spațiu de alimentație publică, cu parter și două etaje. Este vorba despre proiectul rezidențial Ovidiu Lakeside Residence, amenajat pe malul lacului Siutghiol.

 

Westhouse Group SRL, în datele Registrului Comerțului


Potrivit Registrului Comerțului, firma a fost înființată în 2005 și are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 193.920.430 de lei, integral vărsat, este compus din 19.392.043 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este 10 lei. Westhouse Group SRL este controlată de RomReal Ltd, cu sediul în Insulele Bermude. Administratorul firmei, al cărei obiect de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară“, este Adrian Cristea, membru în CA.

În anul fiscal 2014, firma cu patru salariați a declarat o cifră de afaceri de 313.987 de lei și un profit de zero lei. De asemenea, în anul 2015, Westhouse Group SRL a avut patru salariați, a înregistrat o cifră de afaceri de 320.620 de lei și un profit de zero lei. Situația financiară pe anul 2016 arată astfel: trei salariați, cifra de afaceri de 19.677 de lei și un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, compania cu trei salariați a raportat o cifră de afaceri de 5.687 lei și o pierdere de 14.189.480 lei. Situația financiară pe anul 2018 este următoarea: 3 salariați, cifră de afaceri de 11.431 lei și un profit de 5.126.255 lei.În secțiunea Documente puteți consulta documentația depusa la APM Constanța de investitor.


Citește și:

Westhouse Group, demersuri pentru ansamblul rezidențial din Constanța - zona Popas Cișmea

Westhouse Group SRL și-a majorat capitalul social, după fuziunea cu Westhouse Invest SRL

Lakeside Residence, ansamblul rezidențial situat în zona Popas Cișmea din localitatea Ovidiu, în atenția APM Constanța (document)

Ansamblul imobiliar Lakeside Residence, ridicat de Westhouse Group SRL în zona Popas Cișmea, prinde contur. Ce a solicitat de la Apele Române
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii