Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Hars SRL, din dosarul fostului primar al oraşului Năvodari, Tudorel Calapod, şi-a schimbat sediul

ro

04 May, 2017 00:00 2121 Marime text
SC Hars SRL, legal reprezentată prin Kjetil Gronskag, reprezentant legal al asociatului unic SC Westhouse Invest, a decis, în Adunarea Generală, schimbarea sediului social al firmei. Acesta este situat pe strada Cuza Vodă nr. 54, ap. 7, parter, Biroul nr. 3. Prezenta hotărâre face parte integrantă din actul constitutiv al societăţii, pe care îl modifică corespunzător. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Reamintim că, în anul 2015, societatea Hars SRL anunţa publicul interesat despre decizia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa de emitere a avizului de mediu pentru Planul Urbanistic Zonal al complexului „Vile turistice cu regim de înălţime maxim P+8, club, alimentaţie publică, parcare supraterană P+8 etaje“, amplasat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, Camping Pescăresc Popas 3.
 
Numele societăţii Hars SRL apare în dosarul fostului primar al oraşului Năvodari, Tudorel Calapod, trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, la sfârşitul lunii octombrie 2014. Acesta este acuzat de două infracţiuni de stabilire cu intenţie a unei valori diminuate faţă de valoarea comercială reală a bunurilor aparţinând autorităţii publice, în cadrul unei acţiuni de vânzare a acestora, săvârşită de cei care au atribuţii de conducere şi de administrare, dar şi de două infracţiuni de abuz în serviciu, cu obţinerea de foloase necuvenite. În dosar apar două societăţi comerciale - SC Hars SRL Constanţa şi Terra Del Sol SRL -, ambele patronate de Westhouse Invest SRL şi de cunoscutul norvegian Kay Tonnes Thorkildsen, care a decedat în octombrie 2015. În anul 2014, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 44.330 de lei şi un profit net de zero lei, aşa cum se precizează pe date-financiare.ro.
 
Citeşte şi:
 
Investitor, o firmă dintr-un dosar instrumentat de DNA Camping Pescăresc Popas 3 se transformă în complex de vile
 
Westhouse, Kay Tonnes şi Strutinsky Fostul primar din Năvodari şi fostul şef de la Cadastru, deferiţi justiţiei (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii