Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Westhouse Group SRL ridică două blocuri de patru etaje la Ovidiu!

ro

16 Mar, 2022 00:00 1889 Marime text
  • Firma constructoare a fost înființată în anul 2005, cu sediul social în Constanța, pe strada Cuza Vodă
 
Răspuns pozitiv pentru Westhouse Group SRL! APM Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul său.
 
Agenția a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: „Construire două imobile s+p+4e+terasă circulabilă și acces locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier, spații comerciale și servicii la parter”, propus a fi amplasat în oraș Ovidiu, str. Mihai Viteazu nr. 5-7, jud. Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.03.2022.
 

Despre Westhouse Group SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2005, cu sediul social în Constanța, pe strada Cuza Vodă. Asociat unic este Romreal LTD, firmă din Insulele Bermude. Adrian Cristea și Kjetil Gronskag sunt administratorii societății în cauză. În 2020, firma a raportat 5 salariați, la o cifră de afaceri de 8.092 lei, cu o pierdere de 8.011.414 lei.
 
Conform Confidas.ro, Adrian Cristea mai apare în firmele următoare: Concorde Grup SRL, Cooperativa Crescătorilor de Animale Muntenia Cooperativă Agricolă, Crescătorii de Capre Rasa Carpatină Cooperativă Agricolă, Holiday Tour SRL, Investate SRL, Producătorii de Legume Agrostar Cooperativă Agricolă, Westhouse Lakeside SRL și Westhouse Oasis Residences SRL. Kjetil Gronskag mai apare în firmele Concorde Grup SRL, Investate SRL. Romreal LTD apare ca asociat în Concorde Grup SRL, Investate SRL, Westhouse Lakeside SRL și Westhouse Oasis Residences SRL. Westhouse Group SRL mai este asociat în Concorde Grup SRL, Investate SRL, Westhouse Lakeside SRL și Westhouse Oasis Residences SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Proiectul rezidențial Ovidiu Lakeside Residence, amenajat pe malul lacului Siutghiol de Westhouse Group SRL, în atenția APM Constanța (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii