Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenței Intesa Sanpaolo intenționează să preia First Bank

ro

07 May, 2024 14:04 420 Marime text





 
  • Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Intesa Sanpaolo S.p.A. intenționează să preia First Bank S.A.
 
Intesa Sanpaolo S.p.A. este activă în principal în domeniul financiar-bancar, fiind societatea mamă a grupului Intesa Sanpaolo. Grupul Intesa este prezent în România prin intermediul subsidiarei române, Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania S.A.
 
First Bank S.A. este o instituție de credit activă pe piața serviciilor financiar-bancare din România, care operează o rețea de 40 de sucursale și oferă servicii atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, potrivit Consiliului Concurenței.
 
În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața romȃnească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.
 
Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.
 
 
 
Citește și
 EP Wind Project (ROM) Six SA deține o centrală eoliană în județul ConstanțaConsiliul Concurenței a autorizat preluarea Ep Wind Project (Rom) Six de către Engie România

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii