Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Costanța Se schimbă judecătorii în dosarul dintre Tander Maxx SRL și Primarul Comunei Limanu

ro

07 May, 2024 14:38 405 Marime text
foto: Pexels
  • Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal pe data de 25.04.2024 a fost înregistrat dosarul nr. 2938/118/2024 cu obiectul - anulare proces verbal de contravenţie.
  • Tander Maxx SRL  este contestator petent, iar Primarul Comunei Limanu  - intimat.
 
Teodor Munteanu, fost candidat independent la Primăria Mangalia în 2012, apoi la europarlamentare, din partea Forţei Civice în anul 2016 a dat în judecată Primăria Limanu.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal pe data de 25.04.2024 a fost înregistrat dosarul nr. 2938/118/2024 cu obiectul - anulare proces verbal de contravenţie.
 
Părțile dosarului aflat în stadiuul procesual - contestaţie în anulare - apel, sunt: Tander Maxx SRL  -  contestator petent și Primarul Comunei Limanu  - intimat.
 
În ședința din 29.04.2024, judecătorii au admis declaraţia de abţinere formulată de judecătorii Iancu Traian-Laurenţiu şi Neacşu Gabriel, titulari ai completului APCA4. Fără cale de atac. Pronunţată pe 29 aprilie 2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Încheiere – abţinere  29.04.2024“, se spune în soluția pe scurt.
 
 
 
Despre Tander Maxx SRL 

 
Înființată în anul 2000, firma are sediul social pe strada Mihai Viteazu, Nr. 1, Bloc B1, Et. Parter, din Mangalia și oferă facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.
Asociații firmei sunt Teodor Munteanu, cu 80% din capitalul social, și Ștefan Munteanu, cu 20% din capitalul social. Administratorul societății este Teodor Munteanu.

Potrivit termene.ro, Ștefan Munteanu mai este asociat și administrator în Electronav Clean SRL și Kaluda Summer SRL. La rândul său, Teodor Munteanu mai este asociat și administrator în Kallimba Maxx SRL, Recreation Maxx SRL, Metalic Prod Maxx SRL, Gia Naval System SRL, Gia Office Nav SRL  și Kaluda Summer SRL.
 
De-a lungul anilor, firma a obținut, prin negociere directă, 72 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Casa de Cultură a Studenților Galați, Casa de Cultură Studențească Reșița, Casa de Cultură a Studenților Iași,  Casa de Cultură a Studenților Brașov și alții.
 
În anul 2022, firma cu 26 salariați a declarat o cifră de afaceri de 4.181.416 lei și un profit de 1.078.626 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
 
Teodor Munteanu, asociat în Tander Maxx SRL, solicită intrarea în legalitate a complexului turistic din Vama Veche
 
Teren în Faleză Nord, recâștigat de Apele Române de la Primăria Constanța! Ce au invocat judecătorii pentru a radia dreptul de proprietate al municipalității (MOTIVARE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii