Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Carmen Mihaela Ionescu, administrator încă patru ani la Romagro Prod SRL, a familiei Cârstocea

ro

07 May, 2024 13:39 399 Marime text
  • Romagro Prod SRL este deținută de Florin Cârstocea și Daniel Ioan Cârstocea.
Carmen Mihaela Ionescu rămâne administratorul Romagro Prod SRL pentru încă patru ani, în urma deciziei asociaților Florin Cârstocea și Daniel Ioan Cârstocea.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 2045 din 24 aprilie 2024, care cuprinde Hotărârea 1/2024 a asociaților companiei.
 
Se arată în documentul citat că s-a renunțat la îndeplinirea procedurilor de convocare AGA și, întrucât mandatul administratorului urma să expire pe 5 aprilie 2024, s-a decis prelungirea acestuia până pe 5 aprilie 2028, administratorul urmând a avea puteri depline.
 
Despre Romagro Prod SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 7 mai 2024, Romagro Prod SRL a fost înființată în 2006, are sediul social în Constanța, pe strada Marcus Aurelius, nr. 18 și se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.
 
Firma are puncte de lucru în Negru Vodă și Nicolae Bălcescu.
 
Asociați figurează Florin Cârstocea și Daniel Ioan Cârstocea, iar administrator este Carmen Mihaela Ionescu.
 
 
Numele lui Florin Cârstocea figurează și în Grup Petrol Marin SA, Hotel Central SA, Petrogrup SRL, Sadon SRL, Rig Service SA, Ecorom Vit SRL, World Class Project SRL, Emax Real Estate Dubai SRL, Petroserv SA, R.H.C. City Crown SRL (reprezentant persoană juridică) și Sunrise Concept Real Estate SRL (administrator).
 
Daniel Ioan Cârstocea figurează și în Ecorom Vit SRL, R Green Agriculture SRL, Rig Service SA și World Class Project SRL.
 
În 2022, Romagro Prod SRL a declarat 14 angajați, profit peste 2,36 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,67 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
APM Constanța
Imobil de 9 etaje în Mamaia Nord! Documentația, depusă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii