Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plajă turistică din Mamaia, amenajată de Geatonyo & Mare Nero SRL. Legături cu Emilian Schwartzenberg şi Ionuţ Barbu

ro

15 Jun, 2017 00:00 4632 Marime text
Administraţia Naţională Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral şi Seaview Advertising SRL au solicitat şi au obţinut, pe data de 12 iunie, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 690. Aşa cum reiese din document, Geatonyo & Mare Nero SRL va amenaja o plajă turistică în Mamaia, sector I, subsector V.

Geatonyo & Mare Nero SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma a fost înfiinţată în anul 2016 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţii firmei sunt Nuredin Beinur, născut pe 22.10.1967, în Mangalia, şi Clemente Antonio, născut pe 17.10.1959, la Roma, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi recreative şi distractive, este Clemente Antonio.
 
Aşa cum rezultă din datele Registrului Comerţului, Nuredin Beinur este asociat în mai multe firme radiate: Bdo & Co SRL, Millennium Security SRL, P M W SRL, Serv Construct Pen SRL,
Univertis SA. La rândul său, Clemente Antonio deţine acţiuni în Empire SRL şi Carbactiv SA, care a fost radiată.

Seaview Advertising SRL, în datele Registrului Comerţului 

În ceea ce priveşte firma Seaview Advertising SRL, aceasta a fost înmatriculată în anul 2004 şi are sediul social în Constanţa. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Firma este controlată de Carmen Antoanela Stăncescu, născută pe 28.08.1971, în Găeşti, Dâmboviţa, cu 3% din capitalul social, Geraldina Elena Neagoe, născută pe 19.01.1969, în Bucureşti, cu 7% din capitalul social, Emilian Schwartzenberg, născut pe 25.04.1967, în Iaşi, cu 49% din capitalul social, Sorin Ionuţ Barbu, născut pe 6.11.1974, în Constanţa, cu 36% din capitalul social, şi Oana Mihaela Schwartzenberg, născută pe 11.05.1978, în Bucureşti, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei este Sorin Ionuţ Barbu. Seaview Advertising SRL desfăşoară activităţi ale agenţiilor de publicitate şi oferă servicii de reprezentare media.

Alte afaceri

Ionuţ Barbu este una dintre figurile publice cu notorietate în Constanţa. Cunoscut drept unul dintre oamenii alături de care Elan Schwartzenberg a derulat de-a lungul timpului afaceri, dar şi ca apropiat al fostului primar, Radu Mazăre, Barbu a fost directorul general al staţiei Realitatea TV Constanţa.
 
Ionuţ Barbu este acţionar în mai multe societăţi, conform datelor de la Registrul Comerţului. Printre aceste firme se numără: Canin Escort Security SRL, în lichidare, Elite Center SRL, Follow Me SRL, Ideea Construct & Media SRL, aflată în lichidare, Power Marine SRL, Seaview Media SRL și Takys SRL. Toate aceste firme au sediile în Constanţa.
 
Omul de afaceri Elan (Emilian) Schwartzenberg s-a născut pe 25 aprilie 1967, în România, şi a urmat Facultatea de Stomatologie din Iaşi. Liceul şi armata le-a făcut însă în Israel. Provine dintr-o familie de medici. Chiar dacă şi el a devenit doctor, nu a profesat niciodată. A fost soţul Mihaelei Rădulescu, mama fiului său, Ayan.
 
În prezent, Schwartzenberg este acţionar în Seaview Advertising SRL, Seaview Media SRL, News Television Romania SRL, companie aflată în faliment, şi în Exclusiv Art SRL, aflată în lichidare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii