Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sevil Shhaideh, numită consilier de stat. Ce a declarat premierul despre Shhaideh și Plumb

ro

13 Oct, 2017 16:14 1522 Marime text
În urma ședinței de astăzi de la sediul PSD, Sevil Shhaideh a primit funcţia de consilier de stat. Rovana Plumb va fi şi ea numită la conducerea Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților, informează Digi 24.

"La ora asta a devenit deja. Actele au fost semnate în cursul dimineţii", a declarat premierul Tudose, la finalul şedinţei de vineri a Comitetului Executiv al PSD.

Întrebat cum explică faptul că problemele penale ale lui Sevil Shhaideh o împiedicau să mai deţină funcţia de ministru şi vicepremier, dar aceleaşi probleme penale nu reprezintă un impediment pentru o funcţie de consilier în Guvern, şeful Executivului a răspuns:


„Sunt probleme care, din cauza naturii penale invocate, nu că sunt doamnele vinovate, pot aduce atingere activităţii domniilor lor în relaţia cu Bruxelles-ul, da? Ca şi consilier, domnia sa ne va ajuta foarte mult pe ceea ce are experienţă şi cred că este cea mai bună din ţară pe această zonă, în ceea ce înseamnă dezvoltarea regională, reforma administrativă la Guvern”, a explicat premierul Tudose.


Pe 22 septembrie, DNA a anunţat că Sevil Shhaideh este urmărită penală în dosarul „Belina”, pentru fapte comise pe vremea când era secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii