Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Declarații de avere Constanța Ce avere are Violeta Daniela Sasu, consilier principal al comunei Ciocârlia (DOCUMENTE)

ro

19 Apr, 2024 20:52 1031 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Violetei Daniela Sasu, având funcţia de consilier principal al comunei Ciocârlia, județul Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.

 
În ultima declarație de avere, depusă pe 13.06.2023, a făcut mențiuni doar la categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, unde a menţionat venituri din salarii, astfel: 50.400 lei ca și consilier principal al comunei Ciocârlia, județul Constanța.

În declarația de interese a menționat calitatea de președinte nucleu sindical Ciocârlia în cadrul Sindicatului Tomis Constanța.
 

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Violetei Daniela Sasu.  


Citește și:

Primăria Ciocârlia, județul Constanța și Double Trading SRL au încheiat un contract de peste 5.000 de euro. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii