Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi candidaţi la funcţia de director ABADL au fost respinşi la selecţia dosarelor. Cine sunt cei rămaşi în cursă

ro

22 May, 2017 15:59 5123 Marime text
Administraţia Naţională Apele Române a publicat rezultatele seelecţiei de dosare la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al ABADL.
​Astfel, Dănuţ Ungureanu a fost declarat respins pentru că nu îndeplineşte condiţiile specifice de participare la concurs, mai exact nu are 10 ani vechime în specialitatea studiilor şi minimum 5 ani vechime în domeniul gospodărirea apelor.

George Papari a fost respins pentru că nu îndeplineşte condiţiile specifice de participare la concurs, mai exact nu are calificare în "construcţii hidrotehnice, hidroenergetică, energetică, îmbunătăţiri funciare, ingineria mediului". În plus nu are 10 ani vechime în specialitatea studiilor şi minimum 5 ani vechime în domeniul gospodărirea apelor. 

Au fost declaraţi admişi Gheorghe Babu, Stelică Hagi şi Hristu Uzun.

​Contestaţiile se depun la sediul Administraţiei Naţionale "Apele Române" până la data de 23 mai 2017 ora 16.00, rezultatele finale urmând să fie anunţate până la data de 24 mai 2017, ora 16.00.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, dar şi: calificări:  construcţii  hidrotehnice,  hidroenergetică,  energetică, îmbunătăţiri funciare, ingineria mediului; experienţă: vechime în specialitatea studiilor de zece ani, din care minimum cinci ani în domeniul gospodării apelor; operare PC: Pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Access, Power Point), Internet Explorer, Outlook; trebuie să fie capabili să elaboreze şi susţină un plan de management al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (strategie pentru îmbunătăţirea activităţii de gospodărire a apelor). 

La data de 25 mai va avea loc proba scrisă, pe 31 mai, proba practică, iar pe 8 iunie, interviul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii