Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța ABADL, asigurări obligatorii pentru aproape 50 de autoturisme din patrimoniul propriu (DOCUMENT)

ro

01 Apr, 2024 12:09 527 Marime text

 
  • Valoarea achiziției este de peste 40.000 de lei, ofertant fiind SC Verasig Broker de Asigurare SRL.
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru servicii de asigurare obligatorie RCA pentru 48 de autoturisme din patrimoniul ABADL, sistemul fiind de cumpărare directă.

Valoarea achiziției este de 43.828,92 lei (8.816,92 euro), ofertant fiind SC Verasig Broker de Asigurare SRL. Data publicării este 28 martie 2024, ora 10,17.

Despre SC Verasig Broker de Asigurare SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 1 aprilie 2024, firma Verasig Broker de Asigurare SRL a fost înființată în anul 2005, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități ale agenților și broker-ilor de asigurări“.  
 
Asociați în Verasig Broker de Asigurare SRL sunt Gabriel Octavian Nicolae (cu 81.67 %), Georgeta Sărăcin (cu 15%) și Cristina Paula Filip (cu 3,33%), primul deținând și calitatea de administrator.
 
În 2020, Verasig Broker de Asigurare SRL a avut un număr mediu de angajați de 14.

Platforma termene.ro informează că Verasig Broker de Asigurare SRL are peste 200 de contracte câștigate - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 31 martie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:
 
Licitații Constanța
ABADL a bătut palma cu două firme pentru un contract de reabilitare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii