Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Averea și interesele Georgetei Duduta, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENTE)

ro

02 Apr, 2024 15:52 510 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Georgeta Duduta, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Potrivit declarației de avere completate în martie 2023 Georgeta Duduta deține ¼ dintr-un teren intravilan de 1400 mp la Tulcea moștenit în anul 2019 și ¼ dintr-un teren agricol de 1 ha la Tulcea, moștenit în anul 2017.

Acesta a menționat că dețineun apartament de 79 mp în Tulcea, dobândit în anul 2000 și un autoturism Dacia Duster  an de fabricație 2014.

La rubrica venituri a menționat salariul de la ABADL de 52268 lei și pensia soțului de 111.780 lei.

În declarația de interese completată în mai 2023 a menționat calitatea de membru în Sindicatul ABADL.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele lui Gabriel Dorbica, șef compartiment la ABADL (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii