Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment aniversar 20 de ani de servicii medicale de top oferite de IOWEMED

ro

06 Nov, 2015 16:17 2917 Marime text
Alături de colaboratori şi de echipa medicală, conducerea Centrului Medical Iowemed si Dr. Ionica Ciortan, doctor în ştiinţe medicale, medic primar medicină generală şi pediatrie, au sărbătorit, seara trecută, cei 20 de ani de servicii medicale de top pe piaţa constănţeană, in cadrul unui eveniment rafinat cu multe surprize pentru invitati.

Se împlinesc 20 de ani de când Centrul Medical IOWEMED se adresează în egală măsură tuturor categoriilor de pacienți, sub sloganul "Locul unde îți regăsești sănătatea". În ciuda concurenței susținute, Iowemed este un lider pe piața serviciilor medicale private constănțene, ajungând, în cei 20 ani de activitate la 30 specialități, peste 2,5 mil.de pacienți, 250 angajați (medici, asistente, colaboratori, ambulanțieri, șoferi).  Centrul Medical Iowemed a ajuns aici învățând o lecție simplă pe care istoria o predă gratuit fiecărei generații de practicieni din acest domeniu: munca de echipă este cea care poate crea performanță, iar performanța consolidează și stimulează echipa.

La ceas aniversar, medicul a transmis tuturor mulţumirile şi recunoştinţa sa.

„A fost o zi de mare bucurie pentru echipa Iowemed! Deşi acum 20 de ani am pornit la drum cu mai puţin de 5 angajaţi, acum avem o echipă întreagă cu peste 250 de angajaţi şi colaboratori alături de care  continuăm să evoluăm. Suntem nu doar o echipă, ci o familie mare care a făcut toate eforturile ca pacienţii ajunşi în cadrul centrului medical Iowemed să fie trataţi ca un tot, să primească servicii de înaltă calitate, ori de câte ori au avut nevoie. Vreau să punctez faptul că, de peste 10 ani, centrul nostru medical deţine locul I în topul firmelor mici şi mijlocii medicale.

Deţinem toate serviciile medicale de tip ambulator şi de spitalizare, implementăm în fiecare an servicii noi, servicii de top”, a declarat dr. Ionica Ciortan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii