Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:38 30 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă modificare în firma Iowemed SA

ro

12 Dec, 2019 00:00 563 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea din data de 15.11.2019 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Iowemed SA.

 
ABC Medicover Holdings BV, cu sediul social în Olanda, reprezentată legal de Jonlcman Aukje Maria Marjoleine - administrator, şi Medicover Holding (Cyprus) Limited, cu sediul în Cipru, reprezentată legal prin Motaher Chowdhury şi prin Ryan Joseph Michael - administratori, în calitate de acţionari deţinând toate cele 3.010 de acţiuni, reprezentând 100% capitalul social total al societăţii Iowemed SA, s-au întrunit pe data de 15.11.2019, în Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor.
 
Acţionarii au aprobat revocarea lui Tudoşcă Adrian din calitatea de administrator al societăţii şi din funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Iowemed SA. O altă decizie se referă la numirea lui
Lupu-Gorduza Radu, în calitate de administrator şi de membru în Consiliul de Administraţie al Iowemed SA, cu puteri depline pentru o perioadă de patru ani. Se modifică art. 9, paragraful 6 din Actul Constitutiv, în sensul că societatea este legal reprezentată faţă de terţi de oricare doi dintre cei
trei administratori şi orice documente emise de societate, inclusiv înţelegeri sau alte angajamente, ce vor fi legal încheiate vor ţine societatea răspunzătoare dacă sunt semnate de doi dintre administratorii societăţii, una dintre semnături aparţinând obligatoriu fie lui Lupu-Gorduza Radu, fie lui Stubbington John Paul.
 
Consiliul de Administraţie se va întruni în mod regulat pentru a aproba şi/sau a decide asupra activităţilor zilnice ale societăţii cu un cvorum reprezentând 2/3 din membri, va adopta decizii având votul a cel puţin doi membri (dintre care un vot îi va aparţine lui Lupu-Gorduza Radu sau lui Stubbington John Paul. Oanea Virginia-Claudia a fost împuternicită să semneze actul constitutiv actualizat al societăţii Iowemed SA, precum şi a oricăror documente necesare pentru îndeplinirea formaliţilor de publicitate înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului şi la oricare altă autoritate competentă.
 

Despre Iowemed SA

 
Societatea Iowemed SA are un capital social de 300.000 lei, compus din 3.000 de acţiuni. Obiectul principal de activitate constă în activităţi de asistenţă medicală specializată. Structura acţionariatului este următoarea: ABC Medicover Holdings BV deţine 2.999 acţiuni, în valoare totală de 299.900 lei, reprezentând 99,967% din capitalul social; Medicover Holding (Cyprus) Limited deţine o acţiune, reprezentând 0,033% din capitalul social. În anul 2018, societatea cu 43 de angajaţi a avut o cifră de afaceri de 2.171.081 lei şi o pierdere de 975.573 lei.
 
Citeşte şi:
 
Schimbare de administrator la Iowemed SA

 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii